Prikazuje se svih 6 rezultata

Prikaži: 24 48 60

Uređaj za promjenu kočione tekućine

264,07  uključ. PDV
Uređaj za promjenu kočione tekućine Uređaj je dizajniran za pražnjenje, odzračivanje i promjenu tekućine u kočionim sustavima i hidrauličkim spojkama. Mogućnost promjene tekućine u nekoliko minuta od strane jedne osobe, bez rizika od zračnih džepova u sustavu Specijalni visokotlačni spremnik kapaciteta 5 L omogućuje ranije punjenje komprimiranim zrakom, zahvaljujući čemu uređaj može raditi bez potrebe za stalnim napajanjem. Dolazi sa 6 m kabela. Set uključuje čepove za najpopularnije marke automobila.  

Set alata za širenje kočionih kliješta 12 kom

55,79  uključ. PDV
Set alata za širenje kočionih kliješta 12 kom Materijal: ugljični čelik YATO profesionalni alat.  

Izvlakač (razdjelnik) kočionih diskova

18,60  uključ. PDV
Razdjelnik za disk kočnice YATO YT-0610 posebno je koristan kod zamjene disk kočnica. Sprječava neparalelno širenje klipova, što dovodi do začepljenja. Ručka namijenjena za uvijanje postavljena je na spoj, što olakšava rad na teško dostupnim mjestima. Drška je nazubljena za čvršće prijanjanje. Alat je izrađen od kovanog čelika, kaljenog. 21 mm šesterokutna glava Četverokutna utičnica 1/2 ”(12,5 mm). To omogućuje upotrebu ključa, koji omogućuje primjenu mnogo većih sila. Klipove je moguće odvojiti za najviše 65 mm. Zajedno sa izvlakačem isporučuje se boca sa strojnim uljem za podmazivanje navoja separatora.  

Alat za zamjenu kočnica s bubnjem – set 8 kom

51,29  uključ. PDV
Komplet za zamjenu kočnica YATO. Univerzalni alat za zamjenu kočnih čeljusti s ugrađenim bubanj kočnicama. Set je opremljen s 4 odvijača s posebnim rezovima, što omogućava upotrebu alata s mnogim modelima bubanj kočnica. Sadržaj - kliješta od 325 mm - 4 odvijača s prorezima - 2 konturirane žlice - kofer

Separator za kočione čeljusti 40-68 mm

28,19  uključ. PDV
Ručni separator za kočione čeljusti. Separator kočione čeljusti s 1, 2 ili 4 tlačna klipa istovremeno. • dvostrano djelovanje pritiskom na klipove obje strane (dvosmjerni sustav) • opseg potiskivanja klipova: 40-68 mm • Zupčanik od 360 ° omogućuje rad bilo gdje na osi stezaljke • Eliminira neparalelno širenje klipova, bez rizika da blokiraju  

Univerzalni set alata za kočnice 15 kom

132,42  uključ. PDV
Servisni komplet alata za kočioni sustav Set omogućuje sveobuhvatan servis i popravak kočionih sustava. Sadrži 15 elemenata izrađenih od visokokvalitetnih materijala, uklj. trajni CrV čelik.
  • univerzalne veličine
  • pakirano u izdržljivo kućište za prikladan transport alata