Prikazujemo 1–24 od 53 rezultata

Prikaži: 24 48 60

APARAT ZA VAR. PLAST. 1200W NEO

201,31  uključ. PDV
NEO aparat za zavarivanje za cijevi od PE, PP, PB plastike, snage 1200 W. Za zavarivanje cijevi i instalaciju cijevi maksimalnog promjera do 110 mm. Površina glave se zagrijava do 260?, što jamči učinkovitost rada. Aparat ima stalak. Set je u praktičnoj kutiji. NEO ponuda uključuje teflonske glave promjera 16 do 110 mm. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

APARAT ZA VAR. PLAST. 650W NEO

159,13  uključ. PDV
NEO aparat za zavarivanje za cijevi od PE, PP, PB plastike, snage 650 W. Za zavarivanje cijevi i instalaciju cijevi maksimalnog promjera do 40 mm. Set uključuje 4 nastavka promjera 20, 25, 32 i 40 mm. Nastavci su prekriveni teflonom za dugotrajnost. Površina glave se zagrijava do 260?, što jamči učinkovitost rada. Set je u praktičnoj kutiji. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

APARAT ZA VAR. PLAST. 900W NEO

167,97  uključ. PDV
NEO aparat za zavarivanje za cijevi od PE, PP, PB plastike, snage 900 W. Za zavarivanje cijevi i instalaciju cijevi maksimalnog promjera do 63 mm. Površina glave se zagrijava do 260?, što jamči učinkovitost rada. Aparat ima stalak. Set je u praktičnoj kutiji. NEO ponuda uključuje teflonske glave promjera 16 do 110 mm. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

APARAT ZA VARENJE PLASTIKE 700W NEO

141,45  uključ. PDV
NEO avarivač cijevi, 21-004, omogućuje radove na kanalizaciji ili sustavu grijanja. Uređaj se koristi za zavarivanje cijevi, spojnica i spojnica od PE, PB, PP plastike. Ima snagu od 700 W i maksimalnu temperaturu glave od 290°C za učinkovit rad. Inovativni dizajn zavarivača otvara mnoge mogućnosti. Prošireni zatik uređaja omogućuje ugradnju grijaćeg rukavca na cijeloj dužini ili na dvije različite veličine istovremeno. U kompletnom paketu sa zavarivačem također se nalaze 3 grijaće čahure, matrica za označavanje točne duljine taljenja za različite veličine cijevi. Cijela je pakirana u čeličnu kutiju s ručkom, što olakšava održavanje reda i nošenje. Karakteristike proizvoda: Zavarivač plastičnih cijevi Za cijevi, spojnice, spojnice od PE, PB, PP Prošireni klin omogućuje ugradnju grijaćeg rukavca na cijeloj dužini ili na dvije različite veličine istovremeno Elektronski zaslon s tipkama Zavarivač za hladnjak transformatora 3 grijaće čahure u veličinama: 20, 25 i 32 mm Matrica za označavanje odgovarajuće duljine taljenja za različite veličine cijevi Čelična kutija za transport i skladištenje Tehničke specifikacije: Napajanje: 230V Snaga: 700W Maks. temperatura glave: 290°C

KLAMERICE 6MM, 2000 PCS NEO

2,41  uključ. PDV
NEO J municija za klamerice garantira sigurno i jako povezivanje, najčešće se koristi pri tapeciranju i dekoriranju. Municija je galvanizirana i ojačana, sa zaoštrenim vršcima. Zadovoljava najviše standarde municije za klamerice - čvrstoću, dugotrajnost i oštrinu. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA BL. ZAK. DVORUČ. 3,2-6,4 mm

176,81  uključ. PDV
NEO produžena kliješta za zakovice od čelika, nehrđajućeg čelika, aluminija i bakra, promjera 3.0 do 6.4 mm. Za profesionalnu upotrebu u građevinarstvu i industrijskim područjima. Lome i najveće zakovice od tvrdih materijala kao što su čelik ili nehrđajući čelik. Dvostruki hvat osigurava snažniji zahvat zakovica i uklanjanje slomljenih spojeva. Produžene drške omogućuju rad s manjom primjenom sile. Brza zamjena čeljusti. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA BL.ZAK.+ SPREMNIK DVORUČ. NE

31,56  uključ. PDV
NEO produžena kliješta za zakovice od čelika, nehrđajućeg čelika, aluminija i bakra. Za profesionalnu upotrebu u građevinarstvu i industrijskim područjima. Tročeljusni zahvat jamči snažno primanje zakovica i uklanjanje slomljenih spojeva. Kratke ručke i mala veličina omogućuju rad na teško dostupnim mjestima. Spremnik za slomljene zakovice. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA BLOK ZAK. 2,4-4,8 mm NEO

43,28  uključ. PDV
NEO kliješta za zakovice od čelika, nehrđajućeg čelika, aluminija i bakra promjera 2.4, 3.2, 4.0, 4.8 mm. Za profesionalnu upotrebu u građevinarstvu i industrijskim područjima. Tijelo je od aluminijske legure, poluga od kovanog čelika. Čeljusti i njihovo kućište su od visokokvalitetne legure čelika koja jamči dugotrajnost alata. Udobne ručke s prstenom za blokiranje olakšavaju spremanje. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA BLOK ZAK. OKRETNA NEO

49,60  uključ. PDV
NEO kliješta aluminijske i čelične zakovice promjera 2.4, 3.2, 4.0, 4.8 mm. Glava se može zarotirati za 360°, što omogućava zakivanje na teško dostupnim mjestima i pod bilo kojim kutom. Aluminijska glava i tijelo alata te čvrsta čelična gornja ručka te dijelovi alata od kaljenog čelika jamče dugotrajnost alata. Udobne ručke imaju prsten za blokiranje što olakšava odlaganje. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA BLOK ZAKOVICE NEO

33,94  uključ. PDV
NEO kliješta za aluminijske, čelične i zakovice od nehrđajućeg čelika promjera 2.4, 3.2, 4.0, 4.8 mm. Kliješta i gornja ručka su od snažnog čelika. Čeljusti i njihovo kućište su od visokokvalitetne legure čelika koja jamči dugotrajnost alata. Produžena glava omogućuje upotrebu u teško dostupnim mjestima. Udobne ručke s prstenom za blokiranje olakšavaju spremanje. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.