Prikazuje se svih 10 rezultata

Prikaži: 24 48 60

SVJETILJKA NAGLAVNA 250 LUM 3XAAA NEO

16,54  uključ. PDV
NEO snažna lampa za glavu, 250 lumena, s visokokvalitetnim 3W LED Cree XPE. Aluminijsko kućište omogućuje dobro rasprostiranje topline. Ima zoom funkciju koja omogućava promjenu fokusa svjetla. Može se prilagoditi kut svjetla, kao i funkcija: 100% / 50% / bljeskanje. Napajanje na 3 AAA baterije. Za upotrebu u radionici, za električare, vodoinstalatere, sportaše itd. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

SVJETILJKA NAGLAVNA 3W LED COB 3XAAA

10,22  uključ. PDV
3 W lampa za glavu s napajanjem na AAA baterije ima jaki svjetlosni tok od 160 lumena. Prilagodljivi kut svjetla poboljšava funkcionalnost. COB LED pruža neprekidno svjetlo i pouzdanost. Visoke je čvrstoće, prema standardima zaštite razine IP44. Ima širok raspon upotrebe- u radionicama, vodoinstalaterskim ili električarskim radovima, na kampiranju, putovanjima, pri bavljenju sportom itd. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

SVJETILJKA NAGLAVNA 400 LUM 3XAAA NEO

24,51  uključ. PDV
Veoma jaka NEO lampa za glavu jačine 400 lumena s visokokvalitetnim 5W LED Cree R5. Aluminijsko kućište omogućuje dobro rasprostiranje topline. Ima zoom funkciju koja omogućava promjenu fokusa svjetla. Može se prilagoditi kut svjetla, kao i funkcija: 100% / 50% / bljeskanje. Napajanje na 3 AAA baterije. Za upotrebu u radionici, za električare, vodoinstalatere, sportaše itd. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

SVJETILJKA NAGLAVNA 70 LUM BIJ+CRV TX

8,72  uključ. PDV
Iznimno lagana (46 g) TOPEX lampa za glavu s gumenom trakom za stabilno postavljanje na glavu ili kacigu. Opremljena s 1 bijelom i 2 crvene LED diode. Ima 4 funkcije- bijela 100% ili 50%, crvena 100% i crvena- bljeskanje. Kut svjetla je prilagodljiv. Napajanje na 1 AA bateriju. Za univerzalnu upotrebu u radionici, na kampiranju ili na planinarenju. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.