Prikazujemo 1–24 od 56 rezultata

Prikaži: 24 48 60

KLJUČ NAS.ZA LAMBDA SONDU 22 mm NEO

9,72  uključ. PDV
NEO kratki nasadni ključ za senzor kisika dužine 30 mm u uobičajenoj veličini od 22 mm s priključkom 3/8". Posebna rupa u nasadnom ključu omogućuje instalaciju i deinstalaciju senzora kisika bez otpajanja žica. Proizvod od izdržljivog krom-vanadij čelika koji garantira dugovječnost alata. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ NAS.ZA LAMBDA SONDU 22X90MMNEO

11,04  uključ. PDV
NEO nasadni ključ za senzor kisika dužine 90 mm u uobičajenoj veličini od 22 mm s priključkom 3/8". Posebna rupa u nasadnom ključu omogućuje instalaciju i deinstalaciju senzora kisika bez otpajanja žica. Proizvod od izdržljivog krom-vanadij čelika koji garantira dugovječnost alata. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ NAS.ZA SVJEČICE 3/8″ 14 X90MM NEO

11,04  uključ. PDV
NEO ključ za svjećice (ref. no. 11-152) od čvrstog krom-vanadij čelika koji osigurava dugotrajnost. Dolazi s priključkom za 3/8" držač koji omogućuje slobodnu konfiguraciju ključa, npr. pričvršćivanjem držača ili zglobnog držača. Jamči raznovrsnost upotrebe alata. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ NAS.ZA SVJEČICE 3/8″ 16 X90MM NEO

11,87  uključ. PDV
NEO ključ za svjećice od čvrstog krom-vanadij čelika koji osigurava dugotrajnost. Dolazi s priključkom za 3/8" držač koji omogućuje slobodnu konfiguraciju ključa, npr. pričvršćivanjem držača ili zglobnog držača. Jamči raznovrsnost upotrebe alata. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ NASADNI 1/2″ 16MM ZA SVJEČICE TX

3,28  uključ. PDV
TOPEX 1/2" šesterokutni nasadni ključ za svjećice u vozilu. Izrađen od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 1/2″ 21MM ZA SVJEČICE TX

3,61  uključ. PDV
TOPEX 1/2" šesterokutni nasadni ključ za svjećice u vozilu. Izrađen od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 1/2″ 21MM ZA SVJEČICE NEO

8,68  uključ. PDV
NEO 1/2" nasadni ključ za svjećice od izdržljivog legiranog čelika (krom i vanadij). Magnetski umetak sprečava da svjećice padnu tijekom postavljanja. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ ZA FILTER S REM. 120mm TX

4,17  uključ. PDV
TOPEX ključ za uljni filtar. Koristi se za skidanje i pražnjenje uljnih filtara maksimalnog promjera 120 mm. Čvrsti dizajn ručke osigurava sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ ZA FILTER ULJA 64-120MM NEO

10,79  uključ. PDV
NEO ključ za filtar za ulje (ref. no. 11-238) je čvrste strukture, od nehrđajućeg čelika. U obliku pandže. Omogućuje servisiranje filtara promjera od 64 do 120 mm. Zbog velike sile zahvata ima velik raspon upotrebe, uključujući kamione i tešku mašineriju. Dolazi s adapterom 1/2"" x 3/8"". Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.