Prikazujemo 1–24 od 36 rezultata

Prikaži: 24 48 60

ALAT U KOFERU 135/1 GRT. TX

59,81  uključ. PDV
TOPEX set alata s 135 komada u prikladnoj plastičnoj kutiji. Svi predmeti pokazuju visoku kvalitetu izrade. Set sadrži osnovni alat, npr. 300 g čekić, skalpel, metalni džepni metar, libelu, podesivi ključ, kombinirane ključeve, nasadne ključeve, nastavke za izvijač. Organizator za čavle, vijke i ostale sitne komade je veoma praktičan i ugrađen u kutiju. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NAS. S RAČ. 1/2″ 10-24 mm GRT. TX

28,52  uključ. PDV
TOPEX 1/2" set nasadnih ključeva (ref. no. 38D652) ima širok raspon upotrebe u malim montažnim radovima, popravku strojeva i vozila i ostalim radovima oko kuće i garaže. Svi dijelovi su izrađeni od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Set uključuje račnu, ergonomsku plastičnu dršku sa slojem materijala protiv klizanja za veću sigurnost i udobnost te 10 šesterokutnih nasadnih ključeva. Praktično plastično pakiranje za lako spremanje. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NAS. S RAČNOM 1/4″ 4-13 mm GRT. T

15,60  uključ. PDV
TOPEX 1/4" set nasadnih ključeva (ref. no. 38D650) ima širok raspon upotrebe u malim montažnim radovima, popravku strojeva i vozila i ostalim radovima oko kuće i garaže. Svi dijelovi su izrađeni od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Set uključuje račnu, ergonomsku plastičnu dršku sa slojem materijala protiv klizanja za veću sigurnost i udobnost te 10 šesterokutnih nasadnih ključeva. Praktično plastično pakiranje za lako spremanje. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 1/4″ GRT. 36/1 TX

31,38  uključ. PDV
TOPEX 1/4" set nasadnih ključeva sadrži 36 komada organiziranih u prikladnu plastičnu kutiju. Svi dijelovi su izrađeni od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Set uključuje širok raspon nasadnih ključeva, popularnih nastavaka za izvijač i račnu. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 1/2″ GRT. 21/1 TX

50,19  uključ. PDV
TOPEX 1/2" set nasadnih ključeva s 21 komadom u prikladnoj i čvrstoj plastičnoj kutiji. Svi dijelovi su od visokokvalitetnog čelika koji garantira dugogodišnju upotrebu alata. Set sadrži širok raspon šesterokutnih nasadnih ključeva (10-32 mm), 1/2" račnu s 45 zubaca, dodatke (produžne poluge, univerzalni zglob, adapter). Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 1/4″ GRT. 46/1 TX

35,45  uključ. PDV
TOPEX 1/4" set nasadnih ključeva sa 46 komada u prikladnoj i čvrstoj plastičnoj kutiji. Svi dijelovi su od visokokvalitetnog čelika koji garantira dugogodišnju upotrebu alata. Set sadrži širok raspon šesterokutnih nasadnih ključeva, popularnih nastavaka izvijača, drške za nastavke i mnogo dodataka (produžne šipke, univerzalne zglobove, šesterokutne ključeve, adapter itd.). Također sadrži 1/4" račnu s otpornim mehanizmom (45 zubaca) i ergonomsku ručku od dva materijala. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 3/4″ 19-50 MM GRT. TX

137,92  uključ. PDV
TOPEX 3/4" set nasadnih ključeva sadrži 20 dijelova organiziranih u prikladnoj metalnoj kutiji. Svi dijelovi su izrađeni od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Set uključuje velik raspon nasadnih ključeva i račnu. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 3/4″ SET 21/1 16-50mm NEO

289,11  uključ. PDV
NEO set nasadnih ključeva 3/4" uključuje 21 komad od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij). Set uključuje račnu od 500 mm s mehanizmom od 24 zupca. Set sadrži širok raspon nasadnih ključeva (veličine od 19 do 50 mm). Uključeni su dodatni produžeci te okretna drška. Sve je praktičnoj metalnoj kutiji. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ NASADNI SET 23/1 1/4″ TT

11,21  uključ. PDV
Set osnovnih 1/4" nasadnih ključeva s račnom, osnovnim nastavcima za izvijač i dodacima. Sve je u praktičnom plastičnom kalupu za lakše spremanje.

KLJUČEVI NASADNI 1/2″ 10-24 8/1 SET NEO

23,92  uključ. PDV
NEO set od 8 komada dugih 1/2" Spline nasadnih ključeva u popularnim veličinama (10 do 24 mm). Od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij). Sferični oblik nasadnih ključeva omogućuje upotrebu na raznim vijcima: Torx, Spline, dvanaesterokutnim, metričkim, carskim i kvadratnim. Kvaliteta i pouzdanost su potvrđene međunarodnim TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČEVI NASADNI 1/2″ DUGI 8/1 SET NEO

39,44  uključ. PDV
NEO set od 8 komada dugih 1/2" Spline nasadnih ključeva u popularnim veličinama (10 do 24 mm). Od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij). Sferični oblik nasadnih ključeva omogućuje upotrebu na raznim vijcima: Torx, Spline, dvanaesterokutnim, metričkim, carskim i kvadratnim. Kvaliteta i pouzdanost su potvrđene međunarodnim TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČEVI NASADNI 1/2″ TORX 9/1 SET NEO

30,38  uključ. PDV
NEO 1/2" Torx nasadni ključevi (ref. broj 08-649). Set uključuje 9 komada visokokvalitetnih Torx nasadnih ključeva u veličinama E10 do E24. Nasadni ključevi su od čvrstog krom-vanadij čelika koji osigurava dugotrajnost. Sve dolazi u čvrstoj metalnoj kutiji. Kvaliteta i pouzdanost su potvrđene međunarodnim TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČEVI NASADNI 1/4″ 34/1 +RUČ. SET NEO

42,54  uključ. PDV
NEO set nasadnih ključeva 1/4" (ref. no. 08-603) uključuje 41 komad od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij). Set uključuje zglobnu dršku za 1/4" nasadni ključ i nastavke izvijača. Set sadrži širok raspon nasadnih ključeva (veličine 5 do 14 mm) i nastavke za izvijač (plosnate, križne, Torx). Nastavci su iznimno otporni zbog S2 čelika od kojeg su načinjeni. Sve dolazi u praktičnoj kutiji. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLUČEVI NASADNI 1/2″ 25/1 SET CRV TX

70,37  uključ. PDV
TOPEX 1/2" set nasadnih ključeva (ref. no. 38D850) uključuje 25 komada od visokokvalitetnog čelika. Set uključuje 1/2" račnu (s izdržljivim mehanizmom od 45 zubaca) ergonomsku dršku i širok raspon šesterokutnih nasadnih ključeva (18 komada, veličina 10- 32 mm). Dodaci: 2 nastavka za svjećice (16 i 21 mm), zglob, produžetak, okretnu dršku, L- dršku. Sve dolazi u praktičnoj metalnoj kutiji sa čvrstim spojnicama. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.