Prikazuje se svih 18 rezultata

Prikaži: 24 48 60

DŽEP POJASNI ZA ČEKIĆ NEO

5,75  uključ. PDV
Držač za čekić NEO od izdržljive plastike, prilagođen pojasu. Ima džep za alat i kariku za čekić. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

DŽEP POJASNI ZA MALE ALATE NEO

14,04  uključ. PDV
NEO pojasni džep od čvrste plastike. Ima 8 prostranih džepova za alat i dodatke (svrdla, vijke, čavle itd.) i dršku za čekić. Pričvršćen je za pojas hlača. Posebno je koristan za rad na visinama. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

DŽEP POJASNI ZA SITAN ALAT NEO

11,88  uključ. PDV
NEO pojasni džep od čvrste plastike. Ima 4 prostrana džepa za alat i dodatke (svrdla, vijke, čavle itd.) i dršku za čekić. Pričvršćen je za pojas hlača. Posebno je koristan za rad na visinama. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

POJAS S 12 DŽEPOVA ZA ALAT NEO

58,62  uključ. PDV
NEO pojas za alat od prave kože. Ima ojačane džepove u kojima je moguće ponijeti mnogo alata ili dodataka. Jaki remen čija se dužina može regulirati i prilagoditi tijeku korisnika. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

POJAS 130CM NEO

21,26  uključ. PDV
NEO pojas za alat 130 mm dužine od kože. Čelična kopča i visoka kvaliteta remena pružaju dugotrajnost. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

POJAS ZA VRTNI ALAT VE

17,43  uključ. PDV
Vrtlarski pojas za alat VERTO od ojačanog poliestera koji osigurava čvrstoću i trajnost proizvoda. Ima 6 vanjskih džepova (1 na čičak) koji omogućuju nošenje vrtlarskog alata, sjemenja, rukavica, telefona itd. Također ima držač za osnovni vrtlarski alat. Podesivi pojas maksimalnog opsega 118 cm, što ga čini pogodnim za prilagođavanje svačijem stasu.

PRSLUK ZA ALAT TX

17,21  uključ. PDV
TOPEX prsluk za alat od prozračnog materijala. Ima prikladne velike džepove za alat i dodatke. Širina se može prilagoditi kako bi bolje pristajao stasu korisnika. Prikladno zatvaranje patentnim zatvaračem. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

REMEN ZA TORBICU POJASNU 75-107 TX

3,69  uključ. PDV
TOPEX pojas za futrole i džepove od najlona. Čvrst, 5 cm širok. Kopčom na pojasu se regulira veličina. Maksimalnog opsega 140 cm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA 86-120CM TX

43,90  uključ. PDV
TOPEX pojas za alat od izdržljive plastike. Pojas ima 21 ojačani džep, što omogućuje nošenje mnoštva alata i dodataka. Širina se može podesiti od 84 do 140 cm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA KOŽNA 11-DJ. 94-120cm TX

21,05  uključ. PDV
TOPEX pojas za alat od kože. Pojas ima 11 izdržljivih džepova u kojima se može nositi mnogo alata i dodataka. Dužina pojasa se može regulirati. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA ZA ALAT MALA TX

5,82  uključ. PDV
TOPEX pojasni džep od čvrste plastike. Ima 4 pretinca za alat i držač na koji se može zakačiti čekić. Pričvršćen je za pojas hlača. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA ZA ALAT SREDNJA TX

6,36  uključ. PDV
TOPEX pojasni džep od čvrste plastike. Ima 11 zasebnih pretinaca za alat i dodatke, omogućuje praktično nošenje alata. Pričvršćen je za pojas hlača. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA ZA ALAT VELIKA TX

12,04  uključ. PDV
TOPEX pojasni džep od čvrste plastike. Ima 8 pretinaca za alat i 2 držača na koji se može zakačiti npr. čekić ili škare. Pričvršćen je za pojas hlača. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA ZA BUŠILICU MALA TX

6,62  uključ. PDV
TOPEX torbica za bušilicu od izdržljive plastike, pričvršćena na pojas. Ima 4 mala džepa za svrdla. Ima kopču kako alat ne bi ispadao. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA ZA BUŠILICU VELIKA TX

7,94  uključ. PDV
TOPEX torbica za alat od izdržljive plastike, pričvršćena na pojas. Ima 4 mala džepa za dodatke, svrdla ili nastavke. Ima kopču kako alat ne bi ispadao. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA ZA ČEKIĆ TX

4,51  uključ. PDV
TOPEX držač za čekić od izdržljive plastike. Ima metalni držač na koji se može zakačiti čekić i dodatan džep za alat. Pričvršćen je za pojas hlača. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

TORBICA POJASNA ZA VIJKE TX

3,68  uključ. PDV
TOPEX pojasni džep od izdržljive plastike, dizajniran za čavle, vijke i ostale male dijelove. Pričvršćen je za pojas hlača. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.