Prikazuje se svih 4 rezultata

Prikaži: 24 48 60

PILA RUČNA USKA 300MM TX

4,88  uključ. PDV
TOPEX pila uska duljine oštrice 3300 mm. Dizajnirana za izrezivanje rupa i drugih složenih oblika. Oštrica je izrađena od visokokvalitetnog kaljenog čelika. 9 zubaca po inču olakšava korištenje i učinkovitost alata. Ergonomska plastična ručka s oblogom protiv klizanja osigurava siguran i udoban rad. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA USKA 300 mm 11 TPI NEO

16,19  uključ. PDV
NEO pila uska duljine oštrice 300 mm. Dizajnirana za izrezivanje rupa i drugih složenih oblika. Oštrica je izrađena od visokokvalitetnog kaljenog čelika. Učinkovit broj od 11 zubaca po inču omogućuje precizne rezove. Ergonomska plastična ručka s oblogom protiv klizanja osigurava siguran i udoban rad. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

PILA USKA 200MM TX

4,51  uključ. PDV
TOPEX pila uska 200 mm dužine oštrice. Dizajnirana za izrezivanje rupa i drugih složenih oblika. Oštrica je izrađena od visokokvalitetnog kaljenog čelika. 9 zubaca po inču olakšava korištenje i učinkovitost alata. Ergonomska plastična ručka s oblogom protiv klizanja osigurava siguran i udoban rad. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.