Prikaži: 24 48 60

KLIJEŠTA SA SAJLOM ZA ŠELNE NEO

37,04  uključ. PDV
NEO kliješta za stezanje šelni sa 630 mm dugom sajlom, savršena za rad na teško dostupnim mjestima. Imaju automatsko zaključavanje, što olakšava rad na opružnim trakama. Pritisak raspona 0 do 45 mm omogućuje korištenje s najčešće korištenim šelnama u automobilima. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA ŠELNE NEO

21,31  uključ. PDV
NEO kliješta za pritiskanje imaju poseban oblik čeljusti za stezanje i udobne ručke prekrivene gumom. Proizvod je od tvrdog izdržljivog čelika. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA ŠELNE NEO

23,04  uključ. PDV
NEO kliješta za spajanje cijevi. Imaju ugrađenu povratnu oprugu za lakše korištenje i ručke presvučene gumom za bolji hvat. Proizvod je od tvrdog izdržljivog čelika. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA ZAVRŠETKE SAJLI NEO

15,60  uključ. PDV
NEO kliješta za pritiskanje crijeva imaju poseban oblik čeljusti za stezanje i samozaključavanje koje dopušta pritiskanje u željenoj poziciji. Proizvod je od tvrdog izdržljivog čelika. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.