Prikazuje se svih 6 rezultata

Prikaži: 24 48 60

GRAPHITE-BRUSILICA STOLNA 370W

182,48  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE stolna brusilica (ref. no. 59G383) s motorom od 370 W, dizajnirana za obradu tvrdih materijala. Maksimalnog promjera brusnih ploča 150 mm. Brusilica je opremljena indukcijskim motorom s bakrenim namotom. Tijelo od legure aluminija je otporno na visoke temperature i oštećenja. Ima prekidač s magnetskim zasunom i uređaj za izravnavanje radne površine brusnog kotača. Maksimalna brzina brusne ploče je 2950 okretaja u minuti. Opremljena je i lampom čija se pozicija može prilagoditi, ladicom za tekućinu za hlađenje i prilagodljivim štitnikom za oči (lijevi štitnik je i povećalo). Set uključuje: zaštitu od iskrenja, potporu za alat, uređaj za izravnavanje radne površine brusnog kotača, set vijaka, svrdla i podložaka. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

VERTO-BRUS. STOLNA 125 120W 2950 MIN-1

58,71  uključ. PDV
VERTO 120 W stolna brusilica ploče promjera 125 mm. Dizajnirana za laganije poslove u malim radionicama ili individualne amaterske aktivnosti. Savršena je za oštrenje alata kao što su svrdla i dlijeta, moguće je spojiti žičane okrugle četke. Ima čvrsto tijelo sa štitom od krhotina. Maksimalna brzina ploče bez opterećenja je 2950 okretaja u minuti. Dolazi u setu s 2 brusne ploče A36 i A60. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.

VERTO-BRUS. STOLNA 150 200W 2950 MIN-1

76,17  uključ. PDV
VERTO 200 W stolna brusilica ploče promjera 150 mm. Dizajnirana za laganije poslove u malim radionicama ili individualne amaterske aktivnosti. Savršena je za oštrenje alata kao što su svrdla i dlijeta, moguće je spojiti žičane okrugle četke. Ima čvrsto tijelo sa štitom od krhotina. Maksimalna brzina ploče bez opterećenja je 2950 okretaja u minuti. Dolazi u setu s 2 brusne ploče A36 i A60. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.

VERTO-BRUS. STOLNA 150/200mm-voda 250W

85,68  uključ. PDV
VERTO 250 W stolna brusilica s 2 okomite brusne ploče. Za mokro i suho brušenje metala i ostalih materijala. Omogućuje sitne poslove brušenja, npr. brušenje svrdla, noževa, dlijeta itd. Sadrži spremnik za vodu za mokro oštrenje. Štitnik od krhotina povećava sigurnost pri korištenju. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.

VERTO-BRUS. STOLNA 200 350W 2950 MIN-1

85,68  uključ. PDV
VERTO 350 W stolna brusilica ploče promjera 200 mm. Dizajnirana za laganije poslove u malim radionicama ili individualne amaterske aktivnosti. Savršena je za oštrenje alata kao što su svrdla i dlijeta, moguće je spojiti žičane okrugle četke. Ima čvrsto tijelo sa štitom od krhotina. Maksimalna brzina ploče bez opterećenja je 2950 okretaja u minuti. Dolazi u setu s 2 brusne ploče A36 i A60. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.

VERTO-BRUSILICA ZA LANAC 180W

55,30  uključ. PDV
VERTO oštrač lanca je snažan i pouzdan alat za lance benzinskih i električnih pila. Poseban dizajn omogućuje brušenje svakog dijela lanca na isti, ponovljivi način. Ima učinkovit 180 W motor, ploču promjera 100 mm i zakretni i okretni vijak s podesivim kutom oštrenja za jednostavno i učinkovito oštrenje lanca. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.