Prikazujemo 1–24 od 48 rezultata

Prikaži: 24 48 60

GRAPHITE-BRUSILICA 1010W 125MM

75,26  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE kutna brusilica (ref. broj 59G110) s 1100 W motorom. Kotač je promjera 125 mm. Ergonomski oblik i precizna ravnoteža alata pružaju visoku razinu udobnosti tijekom rada. Bočnu dršku je moguće namjestiti u 2 pozicije. Iz sigurnosnih razloga, brusilica ima blokadu slučajnog uključivanja i gumb za zaključavanje vretena sa zaštitom od slučajnog pritiskanja. Pravilan smještaj ventilacijskih otvora pruža učinkovito hlađenje motora. Maksimalna brzina okretaja je 11000 okretaja u minuti. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA 1200W 125MM

80,65  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE kutna brusilica (ref. no. 59G097) 1200 W motor, za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura i tvrdoće. Brusna ploča promjera 125 mm. Alat je za dvoručnu upotrebu. Ergonomski oblik i precizna ravnoteža poboljšavaju udobnost pri radu. Glavna drška ima sloj protiv klizanja, a dodatna se može učvrstiti u 3 položaja, što olakšava rad dešnjacima i ljevacima. Za veću sigurnost, alat ima blokadu slučajnog pokretanja. Prikladno smješteni ventilacijski otvori sprečavaju pregrijavanje motora. Kućište od legure aluminija savršeno prenosi toplinu i ojačava dizajn alata. Ima neprekinuto podešavanje brzine. Brzina okretanja glave je 3000 do 11 000 okretaja u minuti. Omogućuje vanjsku zamjenu karbonskih četki. Brusilica je opremljena dugim fleksibilnim kablom za napajanje, prekrivenim čvrstom gumom. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA 1200W 125MM

76,61  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE kutna brusilica (ref. no. 59G120) sa jako snažnim 1200 W motorom, za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura i tvrdoće. Brusna ploča promjera 125 mm. Alat je za dvoručnu upotrebu. Ergonomski oblik i precizna ravnoteža poboljšavaju udobnost pri radu. Glavna drška ima sloj protiv klizanja, a dodatna se može učvrstiti u 3 položaja, što olakšava rad dešnjacima i ljevacima. Za veću sigurnost, alat ima blokadu slučajnog pokretanja. Ventilacijski otvori štite motor od pregrijavanja. Kućište od legure aluminija savršeno prenosi toplinu i ojačava dizajn alata. Maksimalna brzina okretaja je 11000 okretaja u minuti. Omogućuje vanjsku zamjenu karbonskih četki. Brusilica je opremljena dugim fleksibilnim kablom za napajanje, prekrivenim čvrstom gumom. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA 1600W 125MM REG.BRZIN

115,83  uključ. PDV
GRAPHITE Kutna brusilica od 1600 W, kotač 125 x 22,2 mm, 3000-11000 min-1, 59G188, je visokoučinkoviti alat s kontrolom brzine za obradu materijala vrlo različitih tvrdoća i strukture. Alat može rezati, brusiti i polirati ili polirati različite površine pod velikim opterećenjem i s izborom postavki brzine. Najmanja brzina je za obradu žičanim četkama. Alat je siguran s zaključanim prekidačem za napajanje kako bi se spriječio slučajni rad. Udoban oblik i mala težina osiguravaju praktičan rad, koji je moguć samo jednom rukom. Svestrana, izdržljiva kutna brusilica koja zadovoljava zahtjeve profesionalnih korisnika. Karakteristike proizvoda: Sigurnosna brava prekidača za napajanje Velika snaga motora Elektronska kontrola brzine Snaga se održava u punom rasponu brzina Ergonomsko tijelo s udobnim rukohvatom Tri položaja ugradnje prednje ručke za veću udobnost pri radu Usklađenost s europskim sigurnosnim standardima dokazana CE certifikatom Dugačak, fleksibilan kabel za napajanje Zaštita od pregrijavanja strateški smještenim otvorima za zrak Tehničke specifikacije: Snaga: 1600W Brzina: 3000-11000 o/min Promjer kotača: 22,2 mm Veličina vretena: M14

GRAPHITE-BRUSILICA 2350W 230MM

127,87  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE kutna brusilica (ref. no. 59G207) sa snažnim motorom od 2350 W, za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura i tvrdoće. Brusna ploča promjera 230 mm. Ergonomski oblik i precizna ravnoteža alata pružaju visoku razinu udobnosti tijekom rada. Glavna drška ima sloj protiv klizanja, a dodatna se može učvrstiti u 3 položaja, što olakšava rad dešnjacima i ljevacima. Zbog sigurnosti, brusilica je opremljena dvostepenim gumbom koji sprečava slučajno uključivanje, a gumb za zaključavanje vretena ne strši iz kućišta. Ventilacijski otvori štite motor od pregrijavanja. Kućište zupčanika je od legure aluminija koja savršeno prenosi toplinu i ojačava dizajn. Maksimalna brzina okretaja je 6500 okretaja u minuti. Omogućuje vanjsku zamjenu karbonskih četki. Brusilica je opremljena dugim fleksibilnim kablom za napajanje, prekrivenim čvrstom gumom. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA 2600W 230MM

142,81  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE kutna brusilica (ref. no. 59G208) sa snažnim motorom od 2600 W, za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura i tvrdoće. Brusna ploča promjera 230 mm. Ergonomski oblik i precizna ravnoteža alata pružaju visoku razinu udobnosti tijekom rada. Glavna drška ima sloj protiv klizanja, a dodatna se može učvrstiti u 3 položaja, što olakšava rad dešnjacima i ljevacima. Zbog sigurnosti, brusilica je opremljena dvostepenim gumbom koji sprečava slučajno uključivanje, a gumb za zaključavanje vretena ne strši iz kućišta. Ventilacijski otvori štite motor od pregrijavanja. Kućište zupčanika je od legure aluminija koja savršeno prenosi toplinu i ojačava dizajn. Maksimalna brzina okretaja je 6500 okretaja u minuti. Omogućuje vanjsku zamjenu karbonskih četki. Brusilica je opremljena dugim fleksibilnim kablom za napajanje, prekrivenim čvrstom gumom. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA 750W 115MM

58,98  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE kutna brusilica sa 750 W motorom, za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura i tvrdoće. Maksimalna brzina okretaja je 12000 okretaja u minuti. Brusna ploča promjera 115 mm. Ergonomsko veoma tanko kućište i dobra uravnoteženost alata omogućuju udobnost i rad jednom rukom. Dizajn omogućuje prilagođavanje kuta bočnog štitnika kotača. Zbog sigurnosti, brusilica je opremljena dvostepenim gumbom koji sprečava slučajno uključivanje, a gumb za zaključavanje vretena ne strši iz kućišta. Ventilacijski otvori štite motor od pregrijavanja. Bočnu dršku je moguće namjestiti u 2 pozicije. Brusilica je opremljena dugim fleksibilnim kablom za napajanje, prekrivenim čvrstom gumom. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA 900W 125MM

75,26  uključ. PDV
Profesionalna kutna brusilica GRAPHITE (ref. no. 59G187), s 900 W motorom, za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura i čvrstoće. Okretna brzina se može prilagoditi od 3, 000 do 12000 okretaja u minuti. Ta je funkcija posebno korisna za poliranje. Promjer brusne ploče je 125 mm. Veoma ugodna za korištenje zahvaljujući ergonomskom obliku i izbalansiranosti alata. Bočne drške je moguće postaviti u 2 položaja. Zbog sigurnosti, brusilica ima gumb s blokadom koji se aktivira u 2 koraka te blokadu vretena koja ne izviruje iz kućišta. Dobro raspoređeni otvori za ventilaciju sprečavaju pregrijavanje motora. Garancija traje 24 mjeseca.

GRAPHITE-BRUSILICA 900W 125MM

64,74  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE kutna brusilica s 900 W motorom, za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura i tvrdoće. Maksimalna brzina okretaja je 12000 okretaja u minuti. Brusna ploča promjera 125 mm. Ergonomsko veoma tanko kućište i dobra uravnoteženost alata omogućuju udobnost i rad jednom rukom. Dizajn omogućuje prilagođavanje kuta bočnog štitnika kotača. Zbog sigurnosti, brusilica je opremljena dvostepenim gumbom koji sprečava slučajno uključivanje, a gumb za zaključavanje vretena ne strši iz kućišta. Ventilacijski otvori štite motor od pregrijavanja. Bočnu dršku je moguće namjestiti u 2 pozicije. Brusilica je opremljena dugim fleksibilnim kablom za napajanje, prekrivenim čvrstom gumom. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA BIAX 170W 8000-35000O

90,44  uključ. PDV
Mini brusilica GRAPHITE, s 170 W motorom je funkcionalan i koristan alat s velikim rasponom primjene. Omogućuje rezanje, brušenje, bušenje različitih materijala. Ima lagano ergonomsko kućište i učinkovit motor od 170 W, što omogućuje primjenu u velikom broju poslova u radionici. Mini brusilica ima neprekidnu prilagodbu okretne brzine u rasponu od 8, 000 do 35, 000 okretaja u minuti. Dolazi u estetskoj kutiji od plastike i polikarbonata. Mini brusilica ima 190 različitih dodataka, kao što su brusno kamenje, brusovi, dijamantna glodala, svrdla, filc za poliranje, brusne glave i trake, rezne ploče itd. Opremljena je dodatnom drškom i fleksibilnim valjkom za precizan rad. Garancija traje 24 mjeseca.

GRAPHITE-BRUSILICA KUTNA 125 720W

74,82  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE kutna brusilica (ref. no. 59G072) sa 720 W motorom, za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura i tvrdoće. Maksimalna brzina okretaja je 11000 okretaja u minuti. Brusna ploča promjera 125 mm. Ergonomsko veoma tanko kućište i dobra uravnoteženost alata omogućuju udobnost i rad jednom rukom. Dizajn omogućuje prilagođavanje kuta bočnog štitnika kotača. Zbog sigurnosti, brusilica je opremljena dvostepenim gumbom koji sprečava slučajno uključivanje, a gumb za zaključavanje vretena ne strši iz kućišta. Ventilacijski otvori štite motor od pregrijavanja. Bočnu dršku je moguće namjestiti u 2 pozicije. Brusilica je opremljena dugim fleksibilnim kablom za napajanje, prekrivenim čvrstom gumom. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA RAVNA 710W 12-28000O

96,80  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE ravna brusilica (ref. no. 59G071) sa 710 W motorom, za precizno brušenje i poliranje materijala raznih struktura i tvrdoće. Posebno korisna za brušenje nakon zavarivanja. Maksimalni promjer brusne ploče je 125 mm. Ergonomski oblik i precizna ravnoteža alata pružaju visoku razinu udobnosti tijekom rada. Izduženo vreteno omogućuje pristup uskim prostorima. Iz sigurnosnih razloga, brusilica ima blokadu slučajnog uključivanja, a vreteno je ugrađeno u kućište od aluminijske legure. Ventilacijski otvori štite motor od pregrijavanja. Ima neprekinuto podešavanje brzine. Brzina okretanja glave je 12000 do 28000 okretaja u minuti. Korisnik može sam zamijeniti karbonske četke. Set uključuje servisne ključeve. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA STOLNA 370W

182,48  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE stolna brusilica (ref. no. 59G383) s motorom od 370 W, dizajnirana za obradu tvrdih materijala. Maksimalnog promjera brusnih ploča 150 mm. Brusilica je opremljena indukcijskim motorom s bakrenim namotom. Tijelo od legure aluminija je otporno na visoke temperature i oštećenja. Ima prekidač s magnetskim zasunom i uređaj za izravnavanje radne površine brusnog kotača. Maksimalna brzina brusne ploče je 2950 okretaja u minuti. Opremljena je i lampom čija se pozicija može prilagoditi, ladicom za tekućinu za hlađenje i prilagodljivim štitnikom za oči (lijevi štitnik je i povećalo). Set uključuje: zaštitu od iskrenja, potporu za alat, uređaj za izravnavanje radne površine brusnog kotača, set vijaka, svrdla i podložaka. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA TRAČNA 800W +KOFER

118,69  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE tračna brusilica (ref. no. 59G394) 800 W motor. Za obradu drva, materijala sličnih drvu, metala i plastike. Alat ima ergonomski oblik i moderni dizajn, nekližuću podlogu na glavnoj ručici i dodatnu ručku s mogućnošću brzog podešavanja kuta nagiba. Valjkasti vodič je od aluminijske legure otporne na visoke temperature i oštećenja. Mali promjer prednjeg valjka (16.5 mm) omogućuje brušenje u teško dostupnim mjestima. Ima mogućnost zaključavanja prekidača za neprekidni rad i mogućnost nagiba poklopca beskonačnog remena. Brzine pojasa 160 d0 260 m/min. Potrošene ugljične četke se mogu zamijeniti vanjskim putem. Dolazi u setu s vrećicom za prašinu i beskonačnim remenom 75x457 mm. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA TRAČNA 800W 75X457mm

94,42  uključ. PDV
Posebna GRAPHITE tračna brusilica (ref. no. 59G392) 800 W motor. Za obradu drva, materijala sličnih drvu, metala i plastike. Alat ima ergonomski oblik i moderni dizajn, nekližuću podlogu na glavnoj ručici i dodatnu ručku s mogućnošću brzog podešavanja kuta nagiba. Valjkasti vodič je od aluminijske legure otporne na visoke temperature i oštećenja. Mali promjer prednjeg valjka (16.5 mm) omogućuje brušenje u teško dostupnim mjestima. Ima mogućnost zaključavanja prekidača za neprekidni rad i mogućnost nagiba poklopca beskonačnog remena. Maksimalna brzina remena je 260 m/min. Dolazi u setu s vrećicom za prašinu i beskonačnim remenom 75x457 mm. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA TRAČNA 900W 75X533MM

93,63  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE tračna brusilica s 900 W motorom. Za obradu drva, materijala sličnih drvu, metala i plastike. Alat je ergonomskog oblika i modernog dizajna. Glavna i dodatna drška imaju sloj materijala protiv klizanja. Može se učvrstiti na stol. Time su povećane udobnost i sloboda tijekom rada. U stacionarnom položaju alat olakšava rad na malim drvenim elementima (rukotvorine, ručke za namještaj itd.). Valjkasti vodič je od aluminijske legure otporne na visoke temperature i oštećenja. Alat također ima sklopku za zaključavanje neprekinutog rada. Ima ugrađen sustav uklanjanja prašine s odvojivom kutijom, što štiti prostor od nereda i prljavštine. Maksimalna brzina remena je 400 m u minuti.

GRAPHITE-BRUSILICA VIBRAC.220W 104X112mm

66,09  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE orbitalna brusilica (ref. no. 59G320) 220 W motor za obradu i čišćenje površina raznih struktura i tvrdoće. Ergonomski dizajn i dobra uravnoteženost pružaju udobnost pri radu, čak i jednom rukom. Ima zamjenjivo podnožje u 3 oblika (pravokutno, kvadratno, trokutasto), što omogućuje vrlo širok raspon upotrebe. Podnožje veličine 104x112 mm. Maksimalna brzina okretaja je 13 000 okretaja u minuti, maksimalna brzina titranja u praznom hodu 26 000 titraja po minuti. Amplituda titranja je 1 mm. Glavna drška je prekrivena materijalom protiv klizanja kako bi alat dobro ležao u ruci. Alat ima sustav uklanjanja prašine i čvrsti spremnik s filtrom za otpad. Velika je prednost sustav za brzo mijenjanje brusnog papira. Set uključuje: 3 podnožja, brusne papire i spremnik za prašinu. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA VIBRAC.240W fi125mm

55,54  uključ. PDV
Posebna GRAPHITE vibraciona brusilica (ref. no. 59G347) s 240 W motorom za završnu obradu tvrdih ravnih površina. Alat je modernog dizajna i ergonomskog oblika. Materijal protiv klizanja na kućištu i glavnoj dršci jamči siguran i udoban rad, moguć i jednom rukom. Podnožje promjera 125 mm omogućuje pričvršćivanje brusnog papira čičkom. Maksimalna brzina okretaja je 12000 okretaja u minuti. Maksimalna brzina titranja 24 000 na minutu s amplitudom od 2 mm. Ima učinkovit sustav za uklanjanje prašine. Set uključuje: spremnik s filtrom koji skuplja prašinu i rezervni brusni papir. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA VIBRAC.430W FI125MM

80,13  uključ. PDV
Posebna GRAPHITE vibraciona brusilica (ref. no. 59G347) s jako snažnim 430 W motorom za završnu obradu tvrdih ravnih površina. Alat je modernog dizajna i ergonomskog oblika. Dodatna drška na tijelu i glavna drška i kućište prekriveni materijalom protiv klizanja osiguravaju sigurnost i udobnost pri radu. Set uključuje 2 rezervna podnožja promjera 125 i 150 mm s čičkom za pričvršćivanje brusnog papira. Ima sklopku za neprekinuti rad i neprekinutu prilagodbu brzine okretaja. Okretna brzina glave je raspona 5000 do 13 000 okretaja u minuti, a maksimalna brzina titranja 10 000 do 26 000 titraja po minuti s amplitudom od 2 mm. Ima učinkovit sustav za uklanjanje prašine. Set uključuje: spremnik s filtrom za skupljanje prašine, rezervni brusni papir, podnožja i kutiju za nošenje. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA VIBRACIONA 105W

34,11  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE Delta orbitalna brusilica (ref. no. 59G335) s motorom 105 W za obradu i čišćenje površina raznih struktura i tvrdoće. Dimenzije radnog podloška su 140x140x97 mm. Dobra ravnoteža i ergonomski oblik omogućuju rad jednom rukom. Trokutasto podnožje omogućuje prikladno i precizno brušenje materijala u ograničenim prostorima (npr. uglova ladica). Uređaj ima prikladan prekidač s gumenim čepom za prašinu. Ima ugrađeni sustav za uklanjanje prašine. Maksimalna okretna brzina 12000 okretaja u minuti. Broj oscilacija je 24 000, a amplituda oscilacije je 1 mm. Set uključuje adapter i dodatni brusni papir. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA VIBRACIONA 220W

56,65  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE orbitalna brusilica s 220 W motorom za obradu i čišćenje drvenih površina. Veličina postolja je 90x187 mm. Ergonomski oblik i uravnoteženost alata pružaju udobnost pri radu. Tijelo i glavna drška su prekriveni slojem materijala protiv klizanja. Ima praktično zaključavanje neprekidnog rada. Omogućuje neprekinuto podešavanje okretne brzine. Maksimalna okretna brzina u praznom hodu 12 000 okretaja u minuti. Maksimalna brzina titranja u praznom hodu 24 000 titraja po minuti. Amplituda titranja je 2 mm. Aluminijsko podnožje je otporno na oštećenja i visoke temperature. Ima i sustave za uklanjanje prašine te brzu zamjenu brusnog papira. Set uključuje dodatnu kutiju za prašinu i brusni papir.