Prikazuje se svih 24 rezultata

Prikaži: 24 48 60

KLJUČ NAS.ZA SVJEČICE 3/8″ 14 X90MM NEO

11,04  uključ. PDV
NEO ključ za svjećice (ref. no. 11-152) od čvrstog krom-vanadij čelika koji osigurava dugotrajnost. Dolazi s priključkom za 3/8" držač koji omogućuje slobodnu konfiguraciju ključa, npr. pričvršćivanjem držača ili zglobnog držača. Jamči raznovrsnost upotrebe alata. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ NAS.ZA SVJEČICE 3/8″ 16 X90MM NEO

11,87  uključ. PDV
NEO ključ za svjećice od čvrstog krom-vanadij čelika koji osigurava dugotrajnost. Dolazi s priključkom za 3/8" držač koji omogućuje slobodnu konfiguraciju ključa, npr. pričvršćivanjem držača ili zglobnog držača. Jamči raznovrsnost upotrebe alata. TÜV Rheinland certifikat garantira visoku kvalitetu i pouzdanost proizvoda. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ NASADNI 1/2″ 16MM ZA SVJEČICE TX

3,28  uključ. PDV
TOPEX 1/2" šesterokutni nasadni ključ za svjećice u vozilu. Izrađen od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 1/2″ 21MM ZA SVJEČICE TX

3,61  uključ. PDV
TOPEX 1/2" šesterokutni nasadni ključ za svjećice u vozilu. Izrađen od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ NASADNI 1/2″ 21MM ZA SVJEČICE NEO

8,68  uključ. PDV
NEO 1/2" nasadni ključ za svjećice od izdržljivog legiranog čelika (krom i vanadij). Magnetski umetak sprečava da svjećice padnu tijekom postavljanja. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLJUČ ZA SVJEČICE 16mm TX

4,95  uključ. PDV
TOPEX ključ za svjećice je osnovna oprema za automobilske radove. Od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Zglob omogućuje rad na teško dostupnim mjestima. T drška prekrivena gumom omogućuje čvrst zahvat alata. Pokretni kraj olakšava rad i omogućuje jače pritezanje. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLJUČ ZA SVJEČICE 21mm TX

5,12  uključ. PDV
TOPEX ključ za svjećice (ref. no. 37D051) je osnovna oprema za automobilske radove. Od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Zglob omogućuje rad na teško dostupnim mjestima. T drška prekrivena gumom omogućuje čvrst zahvat alata. Pokretni kraj olakšava rad i omogućuje jače pritezanje. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

Set ključeva za svjećice 6 kom 10 mm (3/8″) | 8-16 mm

40,58  uključ. PDV
Set ključeva za ugradnju i uklanjanje svjećica.
 • izrađeno od trajnog CrV čelika
 • uključuje šesterokutne ključeve u veličinama: 8, 9, 10, 12, 14 i 16 mm
 • poseban dizajn sa zglobom omogućuje vam dosezanje teško dostupnih mjesta
 • gumeni umetci u utičnicama olakšavaju uklanjanje svijeća
 • pogon: 3/8 "
 • spakiran u zgodan kofer
 

Set nasadnih ključeva za svjećice/grijače 6 kom

82,84  uključ. PDV
6PCS: 8, 9, 10, 12, 14, 16MM; LENGTH: 158MM; 3/8" DR.; MATERIAL: CRV 50BV30, HARDENED, SANDBLASTED; LASER PRINTING: LOGO & SIZE

Nasadni ključ za svjećice 16 mm extra dugi 250 mm

19,16  uključ. PDV
Dvanaesterokutni prihvat za ugradnju i uklanjanje svjećica. Duljina im omogućuje rad u uskim prostorima u glavi motora. Preporučuje se za uporabu u auto radionicama.
 • duljina: 250 mm
 • izrađena od trajnog CrV čelika
 • magnetski
 • tankozidni
 • pogon: 3/8 "
 • promjer: 16 mm