Prikazuje se svih 11 rezultata

Prikaži: 24 48 60

GRAPHITE-BUŠ.ČEK. SDS MAX 1250W 10J

290,38  uključ. PDV
Posebna SDS MAX GRAPHITE čekić bušilica s 2 funkcije (ref. no. 58G874) s 1250 W motorom nezamjenjiva je za montažne radove i demoliciju. Ima funkcije za pneumatsko bušenje i sječenje, što je korisno pri obradi gipsanih zidova. Maksimalne jačine udara 10 J, zbog čega je veoma učinkovit alat u radu s materijalima kao što su cigle, beton i kamenje. Maksimalni broj udara je 2800 udara u minuti, a maksimalni okretni moment za bušenje je 450 okretaja u minuti. Osigurana je sklopkom za preopterećenje, što štiti korisnika u slučaju zaglavljivanja svrdla. Glavna drška ima protuvibracijski sustav i prekrivena je materijalom protiv klizanja. Kućište zupčanika ojačano je legurom magnezija. Alat ima udobnu sklopku za 4 prsta, indikator napajanja i lako dostupnu rupu za podmazivanje udarnog mehanizma. Set uključuje dodatno svrdlo i sjekač, dodatnu prilagodljivu dršku, štitnik protiv prašine, spremnik maziva i praktičnu kutiju. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BUŠ.ČEK. SDS MAX 1700W 27J

593,46  uključ. PDV
Poseban SDS MAX GRAPHITE čekić za rušenje s 3 funkcije (ref. no. 58G878) snažnog 1700 W motora, nezamjenjiv je za montažne radove i demoliciju. Ima funkcije udarnog bušenja i sječenja. Kut sjekača se može podesiti. Udarne energije 27 J, jako je učinkovit u radu s betonom, ciglom ili kamenjem. Glavna drška ima sustav za apsorpciju udara i prekrivena je materijalom protiv klizanja. Pri normalnoj brzini ima 950 do 1900 udara u minuti, a okretna brzina pri normalnom bušenju je 160 do 320 okretaja u minuti. Ima mehanizam zaštite od slučajnog pregrijavanja. Kućište zupčanika ojačano je legurom magnezija. Set uključuje: bušilicu za beton, štitnik protiv prašine i spremnik maziva. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BUŠ.ČEK. SDS+ 1500W 4.5J

165,82  uključ. PDV
Posebna SDS+ GRAPHITE čekić bušilica s 3 funkcije (ref. no. 58G862) s 1500 W motorom nezamjenjiva je za montažne radove i demoliciju. Ima veoma učinkovite mogućnosti pneumatskog udaranja, bušenja, udarnog bušenja te sječenja, što je korisno za obradu gipsanih površina, cigla i keramičkih pločica. Udarne energije 4.5 J, jako je učinkovita u radu s betonom, ciglom ili kamenjem. Glavna drška ima sustav za apsorpciju udara i prekrivena je materijalom protiv klizanja. Maksimalna udarna frekvencija je 3200 udara u minuti. Maksimalna brzina okreta pri standardnom bušenju je 750 okretaja u minuti. Osigurana je sklopkom za preopterećenje, što štiti korisnika u slučaju zaglavljivanja svrdla. Kućište zupčanika ojačano je legurom magnezija. Set uključuje: dodatno svrdlo i sjekač, pomoćnu dršku, štitnik od prašine, mjerač dubine bušenja, spremnik maziva i praktičnu kutiju. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BUŠ.ČEK. SDS+ 400W 1.5J

87,67  uključ. PDV
Moderna SDS+ GRAPHITE čekić bušilica (ref. no. 58G505) sa 400 W motorom ima funkcije bušenja i pneumatskog udarnog bušenja. Alat je iznimno lagan i kompaktan pa je sličniji bušilici nego čekić bušilici. Može bušiti rupe promjera 12 mm u betonu i cigli te 10 mm u čeliku. Ima mogućnost promjene smjera vrtnje vretena, postepeno prilagođavanje brzine i sklopku za neprekidni rad. Brzina je do 1500 okretaja u minuti kod bušenja i do 6600 udara u minuti kod udarne funkcije. Udarna se funkcija uključuje kad se bušilica pritisne na površinu koja se obrađuje. Udarna energija je 1.5 J. Bušilica ima "klik" opciju za brzo postavljanje svrdla. Glavna drška ima sloj materijala protiv klizanja pa dobro leži u ruci. Set uključuje: dodatna svrdla, držač svrdla, adapter držača, šipku za mjerenje dubine, dodatnu okretnu dršku, spremnik maziva i kutiju za nošenje. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BUŠ.ČEK. SDS+ 900W 4.2J

171,38  uključ. PDV
Posebna SDS+ GRAPHITE čekić bušilica s 3 funkcije (ref. no. 58G858) s 900 W motorom nezamjenjiva je za montažne radove i demoliciju. Ima funkcije za bušenje, pneumatsko udaranje i sječenje koje su korisne pri uklanjanju keramičkih pločica i gipsanih zidova. Maksimalne jačine udara 4.2 J, zbog čega je veoma učinkovit alat u radu s materijalima kao što su cigle, beton i kamenje. Maksimalna učestalost udara pri nominalnoj brzini je 2800 udara u minuti, a maksimalni okretni moment za bušenje je 750 okretaja u minuti. Ima mehanizam zaštite od slučajnog pregrijavanja. Glavna drška ima protuvibracijski sustav i prekrivena je materijalom protiv klizanja. Kućište zupčanika ojačano je legurom magnezija. Alat je opremljen udobnom sklopkom za 2 prsta, indikatorom mrežnog napajanja i lako dostupnom rupom za podmazivanje udarnog mehanizma. Indikator na tijelu alata pokazuje kada je potrebno zamijeniti četku. Set uključuje: bušilicu, poseban ključ, okretnu dodatnu dršku, zaštitu protiv prašine, mjerač dubine koji se namješta bez dodatnog alata, spremnik maziva i prikladnu kutiju za nošenje. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BUŠ.ČEKIĆ 720W SDS+

128,13  uključ. PDV
SDS plus GRAPHITE čekić bušilica sa 4 funkcije, (ref. broj 58G527) sa 720 W motorom ima funkcije bušenja, udarnog bušenja, sječenja i podešavanje kuta sjekača. Može bušiti rupe promjera do 30 mm u drvu, 26 mm u betonu i 13 mm u čeliku. Također pruža mogućnost promjene smjera okretanja vretena bez gubitka snage u smjeru suprotnom od kazaljki na satu i ima zaključavanje sklopke za neprekinuti rad. Ima brzinu do 1250 okretaja u minuti kod bušenja. Dizajn omogućuje razinu od 5550 udara po minuti i energiju od 2.8 J. Set uključuje dodatno svrdlo, glavu bušilice, adapter i praktičnu kutiju za nošenje. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BUŠ.ČEKIĆ 800W SDS+

138,92  uključ. PDV
Moderna SDS+ čekić bušilica GRAPHITE velike snage od 800W, ima funkcije udarnog bušenja, bušenja bez udaranja, sječenja i jedinstvenu mogućnost stalnog podešavanja kuta sjekača. Može bušiti rupe promjera 30 mm u drvu, 28 mm u betonu i cigli te 13 mm u čeliku. Ima mogućnosti promjene smjera vrtnje vretena, postupnog podešavanja brzine i funkciju sklopke za zaključavanje za neprekinuti rad. Brzine do 1200 okretaja u minuti tijekom bušenja i 5300 udara u minuti tijekom udarnog bušenja. Udarna energija je 3.2 J. Set uključuje: bušilicu, glavu bušilice, adapter i praktičnu kutiju za nošenje. CE certifikat potvrđuje usklađenost s europskim standardima.

GRAPHITE-BUŠIICA ČEKIĆ SDS PLUS 900W

151,06  uključ. PDV
Moderna SDS+ čekić bušilica GRAPHITE velike snage od 900 W, ima funkcije udarnog bušenja, bušenja bez udaranja, sječenja i jedinstvenu mogućnost stalnog podešavanja kuta sjekača. Može bušiti rupe promjera 30 mm u drvu, 30 mm u betonu i cigli te 13 mm u čeliku. Ima mogućnosti promjene smjera vrtnje vretena, postupnog podešavanja brzine i funkciju sklopke za zaključavanje za neprekinuti rad. Može doseći do 900 okretaja u minuti, nakon prebacivanja na udarnu funkciju do 5000 udara u minuti. Ima veliku udarnu energiju od 3.4 J. Set uključuje: bušilicu, glavu bušilice, adapter i praktičnu kutiju za nošenje. CE certifikat potvrđuje usklađenost s europskim standardima.

VERTO-BUŠ. ČEKIĆ SDS+ 22mm 550W +PR.

76,88  uključ. PDV
VERTO SDS+ čekić bušilica, snage 550 W. Ima opcije bušenja i udarnog bušenja. Može bušiti rupe promjera do 25 mm u drvu, 22 mm u betonu i 13 mm u čeliku. Ima sklopku za izbor smjera lijevo/desno, postepeno prilagođavanje brzine, zaključavanje neprekidnog rada te funkciju brze zamjene svrdla. Ima kabel od 188 cm. Ergonomska drška s materijalom protiv klizanja poboljšava udobnost i sigurnost pri radu. Dolazi u praktičnoj plastičnoj kutiji sa setom dodataka: 3 svrdla, šipkom za mjerenje dubine bušenja, dodatnom drškom i držačem ključa. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.

VERTO-BUŠ. ČEKIĆ SDS+ 26MM 900W

110,60  uključ. PDV
VERTO SDS+ 900 W čekić bušilica ima mogućnosti bušenja, udarnog bušenja i štemanja. Može bušiti rupe promjera 40 mm u drvu, 26 mm u betonu, 13 mm u čeliku, a udar od 3.5 J omogućuje sječenje betonskih zidova. Ima prekidač koji se namješta na udarno bušenje/ bušenje/ štemanje i sklopku za neprekinuti rad. SDS+ sustav omogućuje brzu izmjenu radnih alata (svrdla, dlijeta). Dugi kabel za napajanje olakšava rad alatom. Ergonomska ručka s materijalom protiv klizanja poboljšava udobnost i sigurnost pri radu. Sve dolazi u prikladnoj plastičnoj kutiji sa setom dodataka: 3 svrdla za beton, 2 dlijeta, zaštita protiv prašine i posuda za mazivo. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.

VERTO-BUŠ. ČEKIĆ SDS+ 32MM 1500W

141,62  uključ. PDV
VERTO SDS+ 1500 W čekić bušilica ima mogućnosti bušenja, udarnog bušenja i štemanja. Može bušiti rupe u betonu promjera do 32 mm. Energija pojedinog udarca od 3.5 J omogućuje učinkovito štemanje betonskih zidova. Ima prekidač koji se namješta na udarno bušenje/ bušenje/ štemanje i sklopku za neprekinuti rad. SDS+ sustav omogućuje brzu izmjenu radnih alata (svrdla, dlijeta). Dugi kabel za napajanje olakšava rad alatom. Ergonomska ručka s materijalom protiv klizanja poboljšava udobnost i sigurnost pri radu. Sve dolazi u prikladnoj plastičnoj kutiji sa setom dodataka: 3 svrdla za beton, 2 dlijeta, zaštita protiv prašine i posuda za mazivo. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.