Prikazuje se svih 6 rezultata

Prikaži: 24 48 60

KLIJEŠTA ŠPIC 160 OKRUGLA TX

4,82  uključ. PDV
TOPEX okrugla špic kliješta od kaljenog čelika, rezne površine su dodatno indukcijski ojačane. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ŠPIC 160 RAVNA TX

4,72  uključ. PDV
TOPEX špic kliješta od kaljenog čelika, rezne površine su dodatno indukcijski ojačane. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ŠPIC OKRUGLA 160mm NEO

10,82  uključ. PDV
NEO okrugla kliješta u skladu s DIN 5745. Čeljusti od visokokvalitetnog čelika, indukcijski ojačane (55–60 HRC) za snažan stisak. Ergonomske ručke od dva materijala za veću udobnost rada. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ŠPIC PLOSNATA 160MM NEO

9,92  uključ. PDV
NEO špic kliješta u skladu s DIN 5745. Čeljusti od visokokvalitetnog čelika, indukcijski ojačane (55–60 HRC) za snažan stisak. Ergonomske ručke od dva materijala za veću udobnost rada. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.