Prikazuje se svih 13 rezultata

Prikaži: 24 48 60

KLIJEŠTA GRIP 225 mm TX

11,99  uključ. PDV
TOPEX kliješta grip s regulacijom dužine 225 mm, radnog raspona 0–40 mm. S okruglim čeljustima. Mehanizam sklapanja omogućuje stalni pritisak na predmet rada. Od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA GRIP 230 mm TX

10,23  uključ. PDV
TOPEX stop kliješta dužine 225 mm, radnog raspona 0–55 mm. Mehanizam sklapanja omogućuje stalni pritisak na predmet rada. Od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Ergonomska ručka je prekrivena materijalom protiv klizanja, što jamči udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA GRIP 250 mm TX

10,18  uključ. PDV
TOPEX kliješta grip kombinirana s regulacijom dužine 225 mm, radnog raspona 0–40 mm. Mehanizam sklapanja omogućuje stalni pritisak na predmet rada. Od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Ergonomska ručka je prekrivena materijalom protiv klizanja, što jamči udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA GRIP OBLE 250MM NEO

16,19  uključ. PDV
NEO grip kliješta zaobljenih čeljusti. Glave od iznimno jakog krom-molibden čelika i tijela od krom-vanadij čelika. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA GRIP RAVNE 250mm NEO

16,98  uključ. PDV
NEO grip kliješta ravnih čeljusti. Glave od iznimno jakog krom-molibden čelika i tijela od krom-vanadij čelika. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA GRIP S REGULAC. 250 mm TX

11,10  uključ. PDV
TOPEX kliješta grip s regulacijom dužine 225 mm, radnog raspona 0–50 mm. Zaporni mehanizam omogućava stalni pritisak u 4 opsega. Čeljusti su od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.