Prikazuje se svih 12 rezultata

Prikaži: 24 48 60

PILA ZA METAL 150/300MM 2U1 TXŽ

9,62  uključ. PDV
TOPEX set od 2 pile za metal (ref. no. 10A160) uključuje pilu prilagodljive dužine okvira za oštrice 250 mm ili 300 mm. Pila od 150 mm je dizajnirana za precizno rezanje malih komada ili za radove na teško dostupnim mjestima. Ergonomska ručka za veću udobnost tijekom rada. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA METAL 150MM S ALUM. DRŠKOM TX

12,92  uključ. PDV
TOPEX okvir pile za rezanje metala za oštrice duljine 300 mm. Snažan, ali lagan dizajn s drškom profiliranom aluminijem omogućuje preciznost i udobnost pri radu. Oštrica se može namjestiti u dvije različite pozicije, prema potrebama korisnika. Inovativno rješenje je spojnica za rezervne oštrice na pili. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA METAL 150MM S DRVENOM DRŠKOM TX

2,70  uključ. PDV
TOPEX okvir pile za rezanje metala za 150 mm dužine oštrice. Ergonomska drška od obojenog drva omogućuje čvrst i ugodan stisak. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA METAL 150MM TX

4,21  uključ. PDV
TOPEX okvir pile za rezanje metala za 150 mm dužine oštrice. Ergonomska drška od obojenog drva omogućuje čvrst i ugodan stisak. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA METAL 250-300 SA ALU.DRŠKOM TX

5,11  uključ. PDV
TOPEX okvir pile za rezanje metala za oštrice duljine 250–300 mm. Ergonomska aluminijska drška dobro leži u ruci te omogućuje precizno rukovanje pilom uz udobnost pri radu. Oštrica se može namjestiti u dvije različite pozicije, prema potrebama korisnika. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA METAL 300MM 3D TX

15,86  uključ. PDV
TOPEX okvir pile za rezanje metala za oštrice duljine 300 mm. Inovativni 3D sustav korišten pri dizajniranju omogućuje rotaciju okvira i rezanje na teško dostupnim mjestima. Ergonomska dobro profilirana drška omogućava precizno vođenje pile i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA METAL 300MM S DRVENOM DRŠKOM TX

8,11  uključ. PDV
TOPEX okvir pile za rezanje metala za oštrice duljine 300 mm. Ergonomska drška od obojenog drva omogućuje čvrst i ugodan stisak. Oštrica se može podesiti pod različitim kutovima, precizno se prilagođavajući potrebama korisnika. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.