Prikazuje se svih 16 rezultata

Prikaži: 24 48 60

KLIJEŠTA KOMBINIRANA PREC. 120MM TX

3,00  uključ. PDV
TOPEX precizna kliješta kombinirana od kaljenog ugljikovog čelika. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA PRECIZNA 125 mm 5/1 TX

17,04  uključ. PDV
TOPEX set preciznih kliješta od 5 najčešće upotrebljavanih kliješta. Sav alat je od kaljenog čelika, rezne površine su indukcijski ojačane. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Alat savršeno leži u ruci. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ŠPIC 130 RAVNA TX

3,30  uključ. PDV
TOPEX precizna kliješta špic ravna, dužine 130 mm. Kliješta su od ojačanog čelika, rezne su površine dodatno indukcijski ojačane. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Imaju oprugu koja osigurava otvaranje ručki. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ŠPIC 130MM NEO

10,23  uključ. PDV
NEO precizna kliješta špic ravna sa zupčastim čeljustima od visokokvalitetnog čelika omogućuju snažan hvat na malim predmetima. Trajna opruga od najlona olakšava rad. Ergonomske ručke od dva materijala za veću udobnost rada. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ŠPIC DUGA 125MM PREC. TX

3,00  uključ. PDV
TOPEX precizna kliješta špic ravna od kaljenog ugljikovog čelika. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ŠPIC DUGA PLOS. 150MM PREC. TX

3,00  uključ. PDV
TOPEX precizna izdužena jednostavna ravna kliješta od kaljenog ugljikovog čelika. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ŠPIC OKRUGLA 125MM PREC. TX

3,00  uključ. PDV
TOPEX precizna okrugla špic kliješta od kaljenog ugljikovog čelika. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ŠPIC PLOSNATA 130mm NEO

9,02  uključ. PDV
NEO precizna špic kliješta veličine 130 mm. Ravne, nazupčene čeljusti omogućuju čvrst stisak. Trajna opruga od najlona olakšava rad. Ergonomske ručke od dva materijala za veću udobnost rada. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ŠPIC SAVIJENA 125MM PREC. TX

3,00  uključ. PDV
TOPEX precizna izdužena savijena kliješta od kaljenog ugljikovog čelika. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ŠPIC SAVIJENA 140mm NEO

10,23  uključ. PDV
NEO precizna izdužena savijena kliješta veličine 140 mm, savijena pod 45°. Čeljusti su idealne za hvatanje malih predmeta. Trajna opruga od najlona olakšava rad. Ergonomske ručke od dva materijala za veću udobnost rada. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA SIJEČ. 115 mm ČEONA TX

3,30  uključ. PDV
TOPEX precizna čeona kliješta za sječenje, dužine 115 mm. Kliješta su od ojačanog čelika, rezne su površine dodatno indukcijski ojačane. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Imaju oprugu koja osigurava otvaranje ručki. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ZA SIJEČENJE 115 mm TX

3,30  uključ. PDV
TOPEX precizna kliješta za sječenje, dužine 115 mm. Kliješta su od ojačanog čelika, rezne su površine dodatno indukcijski ojačane. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Imaju oprugu koja osigurava otvaranje ručki. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

KLIJEŠTA ZA SJEČENJE 110MM NEO

10,52  uključ. PDV
NEO precizna kliješta za sječenje veličine 110 mm. Rezni rubovi su od visokokvalitetnog čelika i dodatno indukcijski ojačani (55–60 HRC) za precizno rezanje. Trajna opruga od najlona olakšava rad. Ergonomske ručke od dva materijala za veću udobnost rada. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA SJEČENJE ČEONA 115mm NEO

9,02  uključ. PDV
NEO precizna čeona kliješta za sječenje. Rezni rubovi su od visokokvalitetnog čelika i dodatno indukcijski ojačani (55–60 HRC) za precizno rezanje. Trajna opruga od najlona olakšava rad. Ergonomske ručke od dva materijala za veću udobnost rada. Kvaliteta alata potvrđena TÜV certifikatom i s 25 godina garancije. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

KLIJEŠTA ZA SJEČENJE PREC. 113MM TX

3,00  uključ. PDV
TOPEX precizna kliješta bočna za rezanje od kaljenog ugljikovog čelika. Ergonomske ručke su od materijala koji sprečava klizanje za sigurnost i udobnost pri radu. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.