Prikazuje se svih 4 rezultata

Prikaži: 24 48 60

GRAPHITE-BRUSILICA TRAČNA 800W +KOFER

118,69  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE tračna brusilica (ref. no. 59G394) 800 W motor. Za obradu drva, materijala sličnih drvu, metala i plastike. Alat ima ergonomski oblik i moderni dizajn, nekližuću podlogu na glavnoj ručici i dodatnu ručku s mogućnošću brzog podešavanja kuta nagiba. Valjkasti vodič je od aluminijske legure otporne na visoke temperature i oštećenja. Mali promjer prednjeg valjka (16.5 mm) omogućuje brušenje u teško dostupnim mjestima. Ima mogućnost zaključavanja prekidača za neprekidni rad i mogućnost nagiba poklopca beskonačnog remena. Brzine pojasa 160 d0 260 m/min. Potrošene ugljične četke se mogu zamijeniti vanjskim putem. Dolazi u setu s vrećicom za prašinu i beskonačnim remenom 75x457 mm. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA TRAČNA 800W 75X457mm

94,42  uključ. PDV
Posebna GRAPHITE tračna brusilica (ref. no. 59G392) 800 W motor. Za obradu drva, materijala sličnih drvu, metala i plastike. Alat ima ergonomski oblik i moderni dizajn, nekližuću podlogu na glavnoj ručici i dodatnu ručku s mogućnošću brzog podešavanja kuta nagiba. Valjkasti vodič je od aluminijske legure otporne na visoke temperature i oštećenja. Mali promjer prednjeg valjka (16.5 mm) omogućuje brušenje u teško dostupnim mjestima. Ima mogućnost zaključavanja prekidača za neprekidni rad i mogućnost nagiba poklopca beskonačnog remena. Maksimalna brzina remena je 260 m/min. Dolazi u setu s vrećicom za prašinu i beskonačnim remenom 75x457 mm. Usklađenost s europskim standardima potvrđena CE certifikatom.

GRAPHITE-BRUSILICA TRAČNA 900W 75X533MM

93,63  uključ. PDV
Visokokvalitetna GRAPHITE tračna brusilica s 900 W motorom. Za obradu drva, materijala sličnih drvu, metala i plastike. Alat je ergonomskog oblika i modernog dizajna. Glavna i dodatna drška imaju sloj materijala protiv klizanja. Može se učvrstiti na stol. Time su povećane udobnost i sloboda tijekom rada. U stacionarnom položaju alat olakšava rad na malim drvenim elementima (rukotvorine, ručke za namještaj itd.). Valjkasti vodič je od aluminijske legure otporne na visoke temperature i oštećenja. Alat također ima sklopku za zaključavanje neprekinutog rada. Ima ugrađen sustav uklanjanja prašine s odvojivom kutijom, što štiti prostor od nereda i prljavštine. Maksimalna brzina remena je 400 m u minuti.

VERTO-BRUS. TRAČNA 730W 75X457

61,88  uključ. PDV
VERTO 730 W tračna brusilica je praktičan alat udoban za upotrebu. Za površinsko brušenje lakiranih drvenih ili metalnih objekata, kao i poliranje, uklanjanje hrđe ili doradu betonskih površina. Ima integrirani sustav uklanjanja prašine, udobnu ručku od dva materijala i prekidač zaključavanje koji omogućava neprekidni rad. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.