Prikazuje se svih 5 rezultata

Prikaži: 24 48 60

PILA RUČNA ZA GIPS PLOČE 150MM TX

7,07  uključ. PDV
TOPEX pila za kartonsko-gipsane ploče oštrice 150 mm. Ima deblju i snažniju oštricu od drugih pila. Oštrica je izrađena od visokokvalitetnog kaljenog čelika. Dvostrano izbrušeni zubi smanjuju otpor tijekom rezanja. Ergonomska plastična ručka s oblogom protiv klizanja osigurava siguran i udoban rad. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA GIPS I NOŽ ZA KAM.VUNU SET TX

19,45  uključ. PDV
Set: pila za kartonsko-gipsane ploče i nož za mineralnu vunu (10A725). Pila za kartonsko-gipsane ploče ima oštricu od 150 mm. Oštrica od visokokvalitetnog kaljenog čelika koji garantira dugovječnost alata. Dvostrano izbrušeni zubi smanjuju otpor tijekom rezanja. Ergonomska plastična drška i sloj protiv klizanja omogućuju čvrsto držanje alata i udobnost tijekom rada. Nož se koristi za rezanje mineralne vune, čvrste pjene i polistirena. Oštrica 335 mm dužine, od nehrđajućeg čelika i nazubljena s jedne strane, ima metričku skalu. Ergonomska ručka je od čvrste plastike. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA GIPS PLOČE 150MM S POKROV. TX

8,72  uključ. PDV
TOPEX pila za kartonsko-gipsane ploče (ref. no. 10A717P) s oštricom 150 mm dužine i omotom za spremanje. Oštrica od visokokvalitetnog kaljenog čelika koji garantira dugovječnost alata. Dvostrano izbrušeni zubi smanjuju otpor tijekom rezanja. Ergonomska plastična drška i sloj protiv klizanja omogućuju čvrsto držanje alata i udobnost tijekom rada. Jak omot od tkanine se može pričvrstiti za pojas, što olakšava nošenje i spremanje Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

PILA ZA GIPS PLOČE 250MM TX

7,22  uključ. PDV
TOPEX pila za kartonsko-gipsane ploče (ref. no. 10A719) 250 mm oštrica. Oštrica od visokokvalitetnog kaljenog čelika koji garantira dugovječnost alata. Dvostrano izbrušeni zubi smanjuju otpor tijekom rezanja. Ergonomska plastična drška i sloj protiv klizanja omogućuju čvrsto držanje alata i udobnost tijekom rada. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.