Prikazuje se svih 18 rezultata

Prikaži: 24 48 60

KANTICA ZA ULJE 350 ccm NEO

5,41  uključ. PDV
NEO 350 podmazivač s krutim vrhom (ref. no. 11-512). Koristi se za injekciju ulja i drugih podmazivača na teško dostupna mjesta, kao što su pogonske osovine. Proizvod je koristan u svim profesionalnim radionicama. Visokokvalitetna izrada jamči dugotrajnost i izdržljivost. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

POSUDA ZA ISPUST ULJA 7L NEO

6,07  uključ. PDV
NEO posuda za ulje kapaciteta 7 l (ref. no. 11-550). Od visokokvalitetnog čelika koji garantira dugovječnost alata. Proizvod je koristan u svim profesionalnim automehaničarskim radionicama. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

PUMPA ZA USISAVANJE ULJA 1000 ccm NEO

18,37  uključ. PDV
NEO 500 ml ulje pumpa za ispumpavanje ulja i drugih podmazivača s teško dostupnih mjesta. Proizvod je koristan u svim profesionalnim radionicama. Visokokvalitetna izrada jamči dugotrajnost i izdržljivost. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

PUMPA ZA USISAVANJE ULJA 500 ccm NEO

16,09  uključ. PDV
NEO 500 ml pumpa za ispumpavanje ulja i drugih podmazivača s teško dostupnih mjesta. Proizvod je koristan u svim profesionalnim radionicama. Visokokvalitetna izrada jamči dugotrajnost i izdržljivost. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.