Prikazuje se svih 6 rezultata

Prikaži: 24 48 60

STALAK ZA BRUSILICU KUTNU 115/125 VE

35,65  uključ. PDV
Stalak za kutne brusilice VERTO dizajniran za pričvršćivanje kutnih brusilica s pločama promjera 115 i 125 mm. Omogućuje lako pretvaranje kutne brusilice u fiksirani rezač. Čeljusti škripca omogućuju lako i sigurno postavljanje materijala za rezanje. Dodatna zaštita štiti korisnika od iskri. Povratna opruga diže kutnu brusilicu kad se poluga pusti.

STALAK ZA BUŠILICU H-400mm VE

37,48  uključ. PDV
Stalak za bušilicu VERTO raspona 60 mm omogućuje korištenje ručne kao udarne bušilice. Podesivi prsten promjera 43 mm omogućuje sigurno korištenje sa svim udarnim bušilicama. Zbog poluge je olakšano vertikalno vođenje bušilice. Povratna opruga podiže bušilicu kad je ručka puštena. Vijak za podešavanje omogućuje precizno podešavanje dubine bušenja. Otvori u bazi omogućuju pričvršćivanje alata i predmeta koji se buši.

STALAK ZA BUŠILICU STEGAČ VE

10,93  uključ. PDV
Držač za bušilicu VERTO (ref. no. 65H115) omogućuje lako pretvaranje bušilice u bušilicu- prešu. Navojni okvir omogućuje sigurno postavljanje na stol. Instalacijska rupa od 43 mm savršeno odgovara izbočini u bušilici. Brand VERTO nudi električne alate i velik asortiman dodataka za sve entuzijaste u kućnim popravcima.