Prikazuje se svih 15 rezultata

Prikaži: 24 48 60

BITEVI I KLJ.NASADNI S RAČNOM 38/1 TX

17,43  uključ. PDV
TOPEX nastavci izvijača i nasadni ključevi s ručkom (ref. no. 39D344) sadrži 38 komada u plastičnom pakiranju. Svi dijelovi su od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Set uključuje nasadne ključeve, nastavke izvijača, dršku za nastavke s račnom te ergonomsku plastičnu udobnu ručku prekrivenu materijalom protiv klizanja. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva.

BITEVI I KLJ.NASADNI S RAČNOM 68/1 TX

24,66  uključ. PDV
TOPEX nastavci izvijača i nasadni ključevi s ručkom (ref. no. 39D346) sadrži 68 komada u plastičnom pakiranju. Svi dijelovi su od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Set uključuje nasadne ključeve, nastavke za izvijač, precizne nastavke za izvijač, dršku s račnom i ergonomsku udobnu plastičnu ručku prekrivenu slojem materijala protiv klizanja. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva.

BITEVI SET S RAČNOM 37/1 TX

15,03  uključ. PDV
TOPEX precizni nastavci za izvijač (ref. no. 39D343) od čvrstog krom-vanadij čelika koji garantira dugovječnost alata. Produžeci omogućuju rad na teško dostupnim područjima. Prikladno plastično pakiranje u kojem svaki dio ima svoje mjesto olakšava spremanje. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

IZVIJAČ PRECIZNI SET 32/1 TX

11,73  uključ. PDV
TOPEX precizni nastavci za izvijač s ručkom od čvrstog krom-vanadij čelika koji garantira dugovječnost alata. Produžeci omogućuju rad na teško dostupnim područjima. Prikladno plastično pakiranje u kojem svaki dio ima svoje mjesto olakšava spremanje. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

IZVIJAČ ZA BITEVE 7/1 TT

5,41  uključ. PDV
Precizni nastavci za izvijač s drškom, 7 komada.

NASTAVAK IZVIJ. GAR 14/1 + DRŠKA TX

11,19  uključ. PDV
TOPEX 1/4" nastavci za izvijač s ručkom. Od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Ergonomska plastična ručka dobro leži u ruci za udobnost tijekom rada. Praktični stalak za nastavke omogućava brzo pronalaženje odgovarajućeg dijela. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.