Prikazuje se svih 8 rezultata

Prikaži: 24 48 60

VALJAK KOMPLET POLY-ACRYL 18 cm TX

2,91  uključ. PDV
TOPEX valjak za emulzije i lateks boje. Valjak je promjera 48 mm. Valjak visine 13 mm, od poliakrilata. Promjer rupe za dršku je 8 mm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

VALJAK KOMPLET POLY-ACRYL 18 cm TX

3,52  uključ. PDV
TOPEX valjak za fasadu, za emulzije i lateks boje. Valjak je promjera 48 mm. Valjak visine 18 mm, od poliakrilata. Promjer rupe za dršku je 8 mm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

VALJAK KOMPLET VELOUR MINI 10 cm TX

1,21  uključ. PDV
TOPEX valjak za uljane boje i boje na bazi vode i otapala. Valjak je promjera 48 mm. Valjak visine 4 mm, od velura. Promjer rupe za dršku je 8 mm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

VALJAK ULOŽAK POLY-ACRYL 18 cm TX

1,77  uključ. PDV
TOPEX valjak za emulzijske boje promjera 48 mm. Za emulzije, lateks i uljne boje. Valjak visine 11 mm, od poliamida. Promjer rupe za dršku je 8 mm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

VALJAK ULOŽAK POLY-ACRYL 18 cm TX

2,64  uključ. PDV
TOPEX valjak za fasadu promjera 48 mm. Za emulzije i lateks boje. Valjak visine 18 mm, od poliakrilata. Promjer rupe za dršku je 8 mm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

VALJAK ULOŽAK POLY-ACRYL 25 cm TX

2,16  uključ. PDV
TOPEX valjak za emulzijske boje promjera 48 mm. Dizajniran za emulzijske boje. Valjak je visine 11 mm, od poliakrilata. Promjer rupe za dršku je 8 mm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

VALJAK ULOŽAK VELOUR 18 cm TX

2,64  uključ. PDV
TOPEX valjak za uljane boje promjera 48 mm. Za uljane boje i boje na bazi vode i otapala. Valjak visine 4 mm, od velura. Promjer rupe za dršku je 8 mm. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

VALJAK ZA PROZRAČ. JEŽ 14mm x 25 cm TX

19,84  uključ. PDV
TOPEX valjak za ventiliranje, sa šiljcima od 25 cm. Za ventiliranje podnih obloga. Ergonomska plastična ručka dobro leži u ruci za udobnost tijekom rada. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.