Prikazuje se svih 7 rezultata

Prikaži: 24 48 60

NAST. IZVIJ. GAR.41/1 + T RUČKA TX

13,53  uključ. PDV
TOPEX set nastavaka za izvijače i nasadnih ključeva od 41 komada u prikladnoj plastičnoj kutiji. Nastavci izvijača su od izdržljivog S2 čelika, ostali dijelovi od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji jamči dugovječnost alata. Set uključuje širok raspon šesterokutnih nasadnih ključeva, adapter za nastavke za izvijač, savinuti i plosnati adapter za nasadne ključeve. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

NASTAVAK IZVIJ. + RUČKA GRT 26/1 TX

24,05  uključ. PDV
TOPEX set nastavaka za izvijače i nasadnih ključeva od 26 komada u organizatoru od tkanine. Svi dijelovi su od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Set uključuje nasadne ključeve, nastavke za izvijač i dršku za nastavke s ergonomskom plastičnom ručkom koja je prekrivena materijalom protiv klizanja pa osigurava siguran i udoban rad. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

NASTAVAK IZVIJ. + RUČKA GRT 34/1 TX

13,53  uključ. PDV
TOPEX set nastavaka za izvijač s ručkom i nasadnih ključeva od 29 dijelova. Svi dijelovi su od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Set uključuje metričkE nasadne ključeve, nastavke za izvijač i držač nastavaka s ergonomskom plastičnom ručkom prekrivenom materijalom protiv klizanja koja dobro leži u ruci. Set ima širok raspon upotrebe oko kuće i garaže, kao što su popravci vozila i strojeva. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

NASTAVAK IZVIJ. GAR 34/1 + DRŠKA TX

13,22  uključ. PDV
TOPEX nastavci za izvijač s ručkom od visokokvalitetnog legiranog čelika (krom i vanadij) koji garantira dugovječnost alata. Ergonomska ručka je prekrivena materijalom protiv klizanja, što jamči udobnost pri radu. Ručka ima mehanizam račne koji osigurava uštedu vremena prilikom rada. Set uključuje i držač nastavaka, što je praktično rješenje. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.