Prikazujemo 1–24 od 114 rezultata

Prikaži: 24 48 60

Akumulatorska prskalica 2u1 FARM 16L

119,90  uključ. PDV
Jamstvo 24 mjeseca
 • Kapacitet spremnika 16 L
 • Materijal posude PP
 • Ulazni napon 220 V
 • Izlazni napon 12 V
 • Akumulator 12 Ah
 • Radni tlak 0,25 - 0,45 mPa
 • Vrijeme punjenja 8-10 h
 • Vrijeme neprekidnog rada baterije 10 h
 • Snaga 35 W
 • Brzina motora istosmjerne struje 2.800 - 3.200 o/min
 • Kapacite prskanja:
 • Jednostruka mlaznica: 1,5 - 1,6 L/min
 • Dvostruka mlaznica: 1,8 - 3,0 L/min
 • Dimenzija: 41 x 18,5 x 57,5 cm
 

ČEKIĆ -SJEKIRA 323MM 600G TX

12,92  uključ. PDV
TOPEX višenamjenska čekić-sjekira 600 g težine. Glava je izrađena od kaljenog čelika i u skladu s DIN 5108, nasađena na metalnu dršku. Ručka je prekrivena gumom, ergonomskog oblika te dobro leži u ruci i omogućuje veliku udobnost pri korištenju. TÜV i GS certifikati garantiraju pouzdanost proizvoda. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

GRABLJE 16 ZUBA DRVENA DRŠKA VE

9,32  uključ. PDV
Vrtne grablje VERTO. Veoma koristan alat za rad u vrtu. Glava sa zakovicama ima 16 zubaca. Drška je od čvrstog drveta. Brand VERTO orijentiran je na radove u vrtu.

GRABLJE ZA LIŠĆE DRVENA DRŠKA VE

12,62  uključ. PDV
VERTO grablje za lišće veoma korisne za rad u vrtu. Opružni ravni zupci olakšavaju rad i smanjuju mogućnost oštećivanja. Drška od čvrstog drva, s plastičnom glavom. Brand VERTO orijentiran je na radove u vrtu.

GRABLJE ZA LIŠĆE METALNA DRŠKA VE

21,02  uključ. PDV
VERTO produžne grablje za lišće veoma korisne za rad u vrtu. Podesivo proširenje omogućuje savršen odgovor na korisnikove potrebe. Fleksibilnost čelika produžuje dugovječnost alata. Ergonomska plastična drška. Sklopiva glava s 15 zubaca. Brand VERTO orijentiran je na radove u vrtu.

KOSIR MAČETA 19″ VE

6,50  uključ. PDV
Vrtna mačeta VERTO (ref. no. 15G190) dužine 480 mm. Veoma koristan alat za rad u vrtu. Oštrica od ojačanog čelika. Poseban oblik oštrice olakšava rad. Udobna drška dobro leži u ruci, a izrađena je od čvrstog drveta i fiksirana zakovicama. VERTO je orijentiran na radove u vrtu.

KOSIR MAČETA 19″ VE

6,50  uključ. PDV
Vrtna mačeta VERTO. Veoma koristan alat za rad u vrtu. Oštrica od ojačanog čelika. Poseban oblik oštrice olakšava rad. Udobna drška dobro leži u ruci, a izrađena je od čvrstog drveta i fiksirana zakovicama. VERTO je orijentiran na radove u vrtu.

LIST ZA PILU LUČNU 530mm MOKRO DR. TX

1,81  uključ. PDV
TOPEX list za lučnu pilu za mokro drvo. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

LIST ZA PILU LUČNU 610mm MOKRO DR. TX

1,96  uključ. PDV
TOPEX list za lučnu pilu za mokro drvo. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

LIST ZA PILU LUČNU 760mm MOKRO DR. TX

2,11  uključ. PDV
TOPEX list za lučnu pilu za mokro drvo. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

LOPATA OBLA OŠTRA DRVENA DRŠKA VE

31,29  uključ. PDV
Lopata oštra VERTO (ref. broj 15G001) ukupne dužine 1150 mm. Za vrtlarske i građevinske radove. Oštrica je od visokokvalitetnog ojačanog čelika, s oštrim nazupčanim T-rex rubom koji omogućuje lakše kopanje po zemlji punoj korijenja ili kamenja. Ojačana drvena drška s udobnom ergonomskom ručkom od 2 materijala. Ojačan dio drške koji je najskloniji oštećenjima. Široka uporišta za stopala.

LOPATA OBLA OŠTRA FIBER DRŠKA VE

32,75  uključ. PDV
Lopata VERTO. Namijenjena građevnim i radovima u vrtu. Oštrica je od visokokvalitetnog ojačanog čelika, s oštrim nazupčanim T-rex rubom koji omogućuje lakše kopanje po zemlji punoj korijenja ili kamenja. Posebna narovašena drška od fiberglasa povećava kontrolu. Udobna ergonomska plastična ručka od 2 materijala. Ojačan dio drške koji je najskloniji oštećenjima. Široka uporišta za stopala.

LOPATA OBLA S METALNOM DRŠKOM VE

21,65  uključ. PDV
Lopata VERTO (ref. broj 15G010) ukupne dužine 1250 mm. Namijenjena građevnim i radovima u vrtu. Glava od kaljenog čelika sa šiljastim vrhom. Drška je od čelične cijevi prekrivene sintetikom za bolju kontrolu zahvata. Ergonomska plastična ručka omogućuju veću udobnost i kontrolu nad radom.

LOPATA RAVNA OŠTRA DRVENA DRŠKA VE

31,29  uključ. PDV
Lopata VERTO. Namijenjena građevnim i radovima u vrtu. Oštrica je od visokokvalitetnog ojačanog čelika, s oštrim nazupčanim T-rex rubom koji omogućuje lakše kopanje po zemlji punoj korijenja ili kamenja. Ojačana drvena drška s udobnom ergonomskom plastičnom ručkom od 2 materijala. Ojačan dio drške koji je najskloniji oštećenjima.

LOPATA RAVNA OŠTRA FIBER DRŠKA VE

32,80  uključ. PDV
Lopata VERTO. Namijenjena građevnim i radovima u vrtu. Oštrica je od visokokvalitetnog ojačanog čelika, s oštrim nazupčanim T-rex rubom koji omogućuje lakše kopanje po zemlji punoj korijenja ili kamenja. Posebna narovašena drška od fiberglasa povećava kontrolu. Udobna ergonomska plastična ručka od 2 materijala. Ojačan dio drške koji je najskloniji oštećenjima.

LOPATA RAVNA S METALNOM DRŠKOM VE

21,65  uključ. PDV
Lopata VERTO ukupne dužine 1250 mm. Namijenjena građevnim i radovima u vrtu. Ojačana glava od visokokvalitetnog čelika ima ravni vrh. Drška je od čelične cijevi prekrivene sintetikom za bolju kontrolu zahvata. Ergonomska plastična ručka omogućuju veću udobnost i kontrolu nad radom.

LOPATA S METALNOM DRŠKOM VE

21,65  uključ. PDV
Lopata VERTO. Namijenjena građevnim i radovima u vrtu. Glava je od visokokvalitetnog ojačanog čelika. Drška je od čelične cijevi prekrivene sintetikom za bolju kontrolu zahvata. Ergonomska plastična ručka omogućuju veću udobnost i kontrolu nad radom.