Prikazujemo 1–24 od 72 rezultata

Prikaži: 24 48 60

GRAPHITE-ENERGY+ BATERIJA 18V LI-ION 2AH

53,68  uključ. PDV
GRAPHITE Energy+ 18V, Li-Ion baterije kapaciteta 2.0Ah. Mogućnost ponovnog punjenja bez gubitka kapaciteta (bez memorijskog efekta). Opremljena s indikatorom napunjenosti baterije, sustavom kontrole elektroničke temperature i prolaska struje za potpunu zaštitu tijekom punjenja i pražnjenja.

GRAPHITE-ENERGY+ BATERIJA 18V LI-ION 4AH

86,05  uključ. PDV
GRAPHITE Energy+ 18V, Li-lon baterija kapaciteta 4.0Ah. Mogućnost ponovnog punjenja bez gubitka kapaciteta (bez memorijskog efekta). Opremljena s indikatorom napunjenosti baterije, sustavom kontrole elektroničke temperature i prolaska struje za potpunu zaštitu tijekom punjenja i pražnjenja. Baterija je pogodna za najzahtjevnije korisnike, pružajući još duže vrijeme rada tijekom s jednim punjenjem.

GRAPHITE-ENERGY+ BRUS.KUTNA 115 18V B.B

75,00  uključ. PDV
GRAPHITE kutna brusilica, kompatibilna s 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ baterijom. Za ploče promjera 115 mm, radne brzine od 10, 000 okretaja u minuti. Ima sklopku s 2 elementa, za sigurnost i potpunu kontrolu nad uređajem. Veoma ergonomskog oblika, suženi dio hvata prekriven je nekližućim materijalom pa uređaj dobro i čvrsto leži u ruci. Zbog plosnatog kućišta zupčanika, uređaj se može koristiti i u teško dostupnim područjima. Ugrađeni gumb vretena je niskog profila, što sprečava slučajno aktiviranje. Ventilacijski otvori sprečavaju pregrijavanje. Smješteni su izvan zone hvata. Podešavanje položaja štitnika noža vrši se bez korištenja alata.

GRAPHITE-ENERGY+ BRUS.VIBR. 125 18V B.B

59,03  uključ. PDV
GRAPHITE vibraciona brusilica, kompatibilna s 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ baterijom. Promjera je 125 mm. Brusni papir se može pričvrstiti čičkom. Uređaj ima 3 brzine okretanja: 5000/7000/9000 min?1, frekvencije titranja: 10000/14000/18000 min?1. Amplituda titraja je 2.7 mm. Drška je prekrivena materijalom protiv klizanja i omogućuje rad jednom rukom. Brusilica ima učinkovit sustav uklanjanja prašine. U setu su i spremnik s filtrom za prašinu i brusni papir.

GRAPHITE-ENERGY+ BUŠ.UDAR. 18V 13MM B.B.

59,07  uključ. PDV
GRAPHITE dvobrzinska udarna bežična bušilica, kompatibilna s 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ baterijom. Ima prilagodbu brzine okretaja i sklopku za promjenu smjera. Može se koristiti s dodacima promjera od 2-13 mm. Maksimalna brzina vretena je u prvoj brzini 350 i u drugoj 1250 okretaja u minuti. Frekvencija mehaničkog udara u prvoj brzini dostiže 5250, i u drugoj 18750 udara u minuti. Maksimalna obrtna sila je 35 Nm (meko izvijanje) / 55 Nm (tvrdo izvijanje) i može se prilagoditi kvačilom sa 16 brzina, uz dodatne opcije izvijanja, bušenja i udarnog bušenja. Ima električnu kočnicu motora i automatsko zaključavanje vretena. LED, automatski aktiviran, osvjetljava radno mjesto. Ergonomska drška i kompaktni dizajn bušilice omogućuju rad i u teškim uvjetima. Drška je prekrivena materijalom protiv klizanja pa omogućuje čvrsto držanje u ruci. Planetarni zupčanik je od visokorazrednog čelika.

GRAPHITE-ENERGY+ BUŠIL.+SVJET.+BAT.TORBA

134,62  uključ. PDV
Set 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ električnih alata. Set uključuje: bežičnu bušilicu (58G000), ručnu svjetiljku (58G007), 2.0Ah bateriju (58G002), punjač (58G001) i torbu (58G015). Sadrži najosnovnije i najobuhvatnije elemente Energy+ ponude.

GRAPHITE-ENERGY+ BUŠILICA 18V 10MM B.B.

38,84  uključ. PDV
GRAPHITE dvobrzinska bežična bušilica, kompatibilna s 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ baterijom. Ima podešavanje brzine okretanja i sklopku za odabir smjera. Glava bušilice bez ključa omogućuje korištenje dodataka promjera 0.8-10 mm. Maksimalna brzina vretena je 350 okretaja u minuti za prvu i 1250 okretaja u minuti za drugu brzinu. Maksimalna obrtna sila je 28 Nm (meko) / 44 Nm (tvrdo) i može se prilagoditi kvačilom od 19 stupnjeva i s dodatnom opcijom bušenja. Ima električnu kočnicu motora i automatsko zaključavanje vretena. LED svjetlo se automatski aktivira i osvjetljava mjesto rada. Ergonomska drška i kompaktni dizajn bušilice omogućuju rad i u teškim uvjetima. Drška je prekrivena materijalom protiv klizanja pa omogućuje čvrsto držanje u ruci. Planetarni zupčanik je od visokorazrednog čelika.

GRAPHITE-ENERGY+ BUŠILICA 18V 13MM – bez baterije

50,99  uključ. PDV
GRAPHITE dvobrzinska bežična bušilica, kompatibilna s 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ baterijom. Ima podešavanje brzine okretanja i sklopku za odabir smjera. Glava bušilice bez ključa omogućuje korištenje dodataka promjera 2-13 mm. Maksimalna brzina vretena je 350 okretaja u minuti za prvu i 1250 okretaja u minuti za drugu brzinu. Maksimalna obrtna sila je 35 Nm (meko) / 55 Nm (tvrdo) i može se prilagoditi kvačilom od 19 stupnjeva i s dodatnom opcijom bušenja. Ima električnu kočnicu motora i automatsko zaključavanje vretena. LED svjetlo se automatski aktivira i osvjetljava mjesto rada. Ergonomska drška i kompaktni dizajn bušilice omogućuju rad i u teškim uvjetima. Drška je prekrivena materijalom protiv klizanja pa omogućuje čvrsto držanje u ruci. Planetarni zupčanik je od visokorazrednog čelika.

GRAPHITE-ENERGY+ BUŠILICA UDARNA 18V – bez baterije

119,77  uključ. PDV
Dvobrzinska GRAPHITE bežična bušilica, kompatibilna s 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ baterijom. Ima moderni i učinkoviti motor bez četkica, koji se, u usporedbi s dizajnom sa četkicama, odlikuje duljim radnim vremenom s jednim punjenjem, većom kontrolom brzine rotacije i manjim dimenzijama. Motor je otporniji na rad u teškim uvjetima, npr. u prašini i bolje raspoređuje toplinu, što omogućava intenzivniji rad pod većim opterećenjem. Planetarni zupčanik je od visokorazrednog čelika. Maksimalne brzine u prvoj brzini 500 i u drugoj 1700 okreta po minuti. Maksimalna obrtna sila je 38 Nm (meko izvijanje) / 58 Nm (tvrdo) i može se prilagoditi s kvačilom s 16 brzina te dodatnom opcijom bušenja. Samostežuća metalna glava omogućuje korištenje dodataka promjera 2-13 mm. Ima električnu kočnicu motora i automatsko zaključavanje vretena. LED, automatski aktiviran, osvjetljava radno mjesto. Ergonomska drška i kompaktni dizajn bušilice omogućuju rad i u teškim uvjetima. Drška je prekrivena materijalom protiv klizanja pa omogućuje čvrsto držanje u ruci.

GRAPHITE-ENERGY+ BUŠILICA-IZVIJAČ 18V LI-ION + RUBNA I KUTNA GLAVA – bez baterije

80,55  uključ. PDV
GRAPHITE bušilica/odvijač, Energy+ s adapterima, 58G022-AD, je svestrani električni alat neophodan za popravke kod kuće ili u radionici. Set uključuje jedan rubni adapter i jedan kutni adapter za lak pristup uskim mjestima. Električni alat olakšava pričvršćivanje, spajanje i pričvršćivanje različitih materijala nastavcima i vijcima u širokom rasponu brzina. Električni alat ima univerzalni držač za nastavke i integrirano svjetlo za lakši rad u uskim prostorima. Karakteristike proizvoda: Stezna glava za brzo otpuštanje Precizna kontrola brzine Radno svjetlo Selektor CW/CCW Kutni adapter Rubni adapter Ergonomski prihvat Robusno kućište Tehničke specifikacije: Napon napajanja 18 V DC 1. brzina 0-350 min?1 2. brzina 0-1250 min?1 Veličina stezne glave 6,35 (1”) Brzine spojke: 1-19 + redovno bušenje Maksimalni okretni moment, meki: 28 Nm tvrdi: 44 Nm Maksimalni promjer bušenja: Drvo 30 mm Metal 10 mm Materijal: Metalni s plastičnim slojem

GRAPHITE-ENERGY+ IZVIJAČ UDARNI 18V B.B.

61,78  uključ. PDV
GRAPHITE bežični udarni izvijač, kompatibilan s 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ baterijom. Za izvijanje i uklanjanje vijaka i svrdla iz drva, metala i plastike. Omoguće rad velike brzine (do 2200 okretaja u minuti) i pruža veliki okretni moment (180 Nm). Okretni moment stvara se u obliku trenutnog perifernog udara pa je utjecaj uređaja na ruke korisnika mali. Držač od 6.35 mm (1/4”) dizajniran je za rad s najpopularnijim nastavcima izvijača. Uređaj ima električnu kočnicu motora koja brzo zaustavlja vreteno i LED diode osvjetljavaju radno mjesto. Ergonomska drška i optimalna ukupna dužina omogućuju učinkovit rad u svim uvjetima.