Prikazujemo 1–24 od 26 rezultata

Prikaži: 24 48 60

SVJETILJKA ALUM. 200 LUM 3XAAA IPX7 NEO

20,61  uključ. PDV
Neo ručna svjetiljka od visokokvalitetnog aluminija, ima vrlo učinkovite LED diode od 200 lumena. Ima zoom funkciju koja omogućava promjenu fokusa svjetla. IPX7 razina zaštite omogućuje kratkotrajno uranjanje. Napajanje na 3 AAA baterije. Za univerzalnu upotrebu, kod kuće, u radionici, podrumu, na kampiranju itd. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

SVJETILJKA NAGLAVNA 250 LUM 3XAAA NEO

16,54  uključ. PDV
NEO snažna lampa za glavu, 250 lumena, s visokokvalitetnim 3W LED Cree XPE. Aluminijsko kućište omogućuje dobro rasprostiranje topline. Ima zoom funkciju koja omogućava promjenu fokusa svjetla. Može se prilagoditi kut svjetla, kao i funkcija: 100% / 50% / bljeskanje. Napajanje na 3 AAA baterije. Za upotrebu u radionici, za električare, vodoinstalatere, sportaše itd. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

SVJETILJKA NAGLAVNA 3W LED COB 3XAAA

10,22  uključ. PDV
3 W lampa za glavu s napajanjem na AAA baterije ima jaki svjetlosni tok od 160 lumena. Prilagodljivi kut svjetla poboljšava funkcionalnost. COB LED pruža neprekidno svjetlo i pouzdanost. Visoke je čvrstoće, prema standardima zaštite razine IP44. Ima širok raspon upotrebe- u radionicama, vodoinstalaterskim ili električarskim radovima, na kampiranju, putovanjima, pri bavljenju sportom itd. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.

SVJETILJKA NAGLAVNA 400 LUM 3XAAA NEO

24,51  uključ. PDV
Veoma jaka NEO lampa za glavu jačine 400 lumena s visokokvalitetnim 5W LED Cree R5. Aluminijsko kućište omogućuje dobro rasprostiranje topline. Ima zoom funkciju koja omogućava promjenu fokusa svjetla. Može se prilagoditi kut svjetla, kao i funkcija: 100% / 50% / bljeskanje. Napajanje na 3 AAA baterije. Za upotrebu u radionici, za električare, vodoinstalatere, sportaše itd. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

SVJETILJKA NAGLAVNA 70 LUM BIJ+CRV TX

8,72  uključ. PDV
Iznimno lagana (46 g) TOPEX lampa za glavu s gumenom trakom za stabilno postavljanje na glavu ili kacigu. Opremljena s 1 bijelom i 2 crvene LED diode. Ima 4 funkcije- bijela 100% ili 50%, crvena 100% i crvena- bljeskanje. Kut svjetla je prilagodljiv. Napajanje na 1 AA bateriju. Za univerzalnu upotrebu u radionici, na kampiranju ili na planinarenju. Usklađenost s Europskim sigurnosnim standardima potvrđena je CE certifikatom. Brand TOPEX orijentiran je na entuzijaste u kućnim popravcima.